EN / GR
+30 210 96 10 135[email address]
ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ

ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ

Ελλάδα, Κρήτη, Χανιά

Επικοινωνία:
  •   Website
  • [email address]
  •   +302821095943
  •   Περιβολίων 161, Χανιά 731 36, Ελλάδα
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ

Τμήμα Πωλήσεων

  • Ταυτότητα Επιχείρησης:
  • Δραστηριότητα

    Παραγωγός Προϊοντων Αρτοποιΐας/Ζαχαροπλαστικής
  • Εξαγωγική δραστηριότητα

    Όχι

Προφίλ

Ο Κρητικός παραδοσιακός φούρνος Αγίου Νεκταρίου βρίσκεται στα Χανιά όπου παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας και παραμένει στην ίδια θέση πάνω από 65 έτη.

Η Κρητική παράδοση ήταν και θα είναι πάντα η κύρια έμπνευση γι’αυτό που κάνουμε.

Στον Ξυλόφουρνο μας τηρούμε όλους τους αρχέγονους τρόπους παραγωγής ως προς τη γεύση και την ποιότητα, και αντιστεκόμαστε στην βιομηχανοποίηση, τιμώντας τους ανθρώπους που μας δίδαξαν την τέχνη του Κρητικού Παραδοσιακού φούρνου, την φιλοσοφία, την κουλτούρα, και την ιστορία του.

Ιστορικό:

Ο φούρναρης Νταουντάκης Νικόλαος μετέφερε τις γνώσεις του στον παραγιό του Μαλαδάκη Στέφανο ο οποίος ακολουθώντας την παράδοση συνεχίζει στον ίδιο ξυλόφουρνο χρησιμοποιώντας αγνά υλικά και γνήσιο προζύμι όπως και τότε.

Έκτοτε ο ίδιος έχοντας εφόδιο την γνώση και το μεράκι, πιστός στην παράδοση  δημιούργησε νέες γεύσεις και νέα προϊόντα με βάση κρητικά αγνά υλικά όπως το χαρούπι , το ελαιόλαδο, την λιαστή ντομάτα, την ελιά  κ.τ.λ , τα οποία προμηθεύεται αποκλειστικά από γεωργούς της κρητικής γης.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε ένα λειτουργικό δίκτυο διανομής και πωλήσεων των προϊόντων μας ώστε να καλύπτει  το μεγαλύτερο μέρος της Κρήτης και της υπόλοιπη Ελλάδας εξυπηρετώντας πάνω από 100 καταστήματα και χώρους εστίασης. Το αποτέλεσμα είναι να μπορούν όλοι να γεύονται την φρεσκάδα και την παράδοση των προϊόντων μας .

Αργότερα η επιχείρηση μας δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του καφέ, ανακαινίζοντας και ανοίγοντας δυο  νέα καταστήματα λιανικής πώλησης άρτου και γλυκισμάτων στα Χανιά Κρήτης, τα οποία λειτουργούν μέχρι και σήμερα. Και αργότερα  στο χώρο της μαζικής εστιασης καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παροχής υπηρεσιών catering και εκδηλώσεων.

H εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το διεθνές πρότυπο ΙSO 22000: 2005 (HACCP), διασφαλίζοντας, την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας . Πρόσφατα πιστοποιήθηκε με το σήμα της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης», ο οποίος είναι ένας εξειδικευμένος φορέας και το βασικό εργαλείο, για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του Αγροδιατροφικού τομέα στο νησί.

Προϊόντα

Loading...

ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ

Παραγωγός Προϊοντων Αρτοποιΐας/Ζαχαροπλαστικής
ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ
ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ
Αρτοποιΐα & Ζαχαροπλαστική / Παξιμάδια

Κρητικό παραδοσιακό χειροποίητο σε ξυλόφουρνο Χανιά Κρήτη Με 80% περιεκτικότητα σε αλεύρι σικάλεως ...

Χαρακτηριστικά

ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ

Παραγωγός Προϊοντων Αρτοποιΐας/Ζαχαροπλαστικής
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΛΑΔΑΚΗΣ

Τμήμα Πωλήσεων