
Wine Stories | 5 λάθη μιας wine list
WorkshopΟ σχεδιασμός μιας wine list είναι ένα puzzle με τρικ και μυστικά. Αν ξέρετε τους κανόνες και τα λάθη...
-
Έναρξη
22 Φεβρουαρίου 2021 - 13:00 -
Λήξη
22 Φεβρουαρίου 2021 - 13:40 -
Ομιλητής
Βοtilia .gr
Εδώ μπορείτε να επιλέξετε και να δηλώσετε συμμετοχή σε ζωντανές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, webinars και workshops που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες της έκθεσης
Ο σχεδιασμός μιας wine list είναι ένα puzzle με τρικ και μυστικά. Αν ξέρετε τους κανόνες και τα λάθη...
Έναρξη
22 Φεβρουαρίου 2021 - 13:00Λήξη
22 Φεβρουαρίου 2021 - 13:40Ομιλητής
Βοtilia .grΣτον πυρήνα της επιχειρηματικής δραστηριότητας του κλάδου τροφίμων και ποτών βρίσκονται οι εξαγωγές...
Έναρξη
22 Φεβρουαρίου 2021 - 13:30Λήξη
22 Φεβρουαρίου 2021 - 14:00Ομιλητής
Γιάννης ΚαρβέλαςH στήλη FoodInions φιλοξενεί καθημερινά έναν εκπρόσωπο της μαγειρικής κοινότητας και παρουσιάζει την...
Έναρξη
22 Φεβρουαρίου 2021 - 17:00Λήξη
22 Φεβρουαρίου 2021 - 17:40Ομιλητής
Αθηναγόρας ΚωστάκοςΟι γαστρονομικές κοινότητες είναι ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στο βιβλίο του Γιώργου Πίττα, Γαστρον...
Έναρξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 10:30Λήξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 11:20Ομιλητής
Γιώργος ΠίτταςΤο κρασί και το φαγητό είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους εδώ και αιώνες. Η «επιστήμη» του food a...
Έναρξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 13:00Λήξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 13:40Ομιλητής
Βοtilia .grH BeFoo βρέθηκε στην λίστα των πέντε πολλά υποσχόμενων foodtech start-up επιχειρήσεων της Γαλλίας πο...
Έναρξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 15:30Λήξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 16:10Ομιλητής
Στυλιανός ΓρηγοριάδηςΤην Τρίτη 23 Φεβρουαρίου καλεσμένος στη στήλη FoodInions ο executive chef Μιχάλης Μάρθας. Η μαγειρικ...
Έναρξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 17:00Λήξη
23 Φεβρουαρίου 2021 - 17:40Ομιλητής
Μιχάλης ΜάρθαςΗ Ελληνική κουζίνα είναι συνώνυμο συναισθημάτων, παράδοσης, μνήμης και γεύσης. Τα προϊόντα, οι μάγει...
Έναρξη
24 Φεβρουαρίου 2021 - 10:00Λήξη
24 Φεβρουαρίου 2021 - 10:40Ομιλητής
Ιωάννα Σταμούλου Ηλίας ΜαμαλάκηςΤο Αλφαβητάρι Ελληνικής Γαστρονομίας -ένα λεξικό με 500 λήμματα και 700 φωτογραφίες- είναι το 8ο βιβ...
Έναρξη
24 Φεβρουαρίου 2021 - 13:00Λήξη
24 Φεβρουαρίου 2021 - 13:40Ομιλητής
Γιώργος ΠίτταςH Mελίνα Ταπραντζή αν και το πρώτο της πτυχίο είναι από τη Φιλοσοφική Σχολή, ο χώρος του Marketing κ...
Έναρξη
24 Φεβρουαρίου 2021 - 15:30Λήξη
24 Φεβρουαρίου 2021 - 16:10Ομιλητής
Μελίνα ΤαπραντζήΣτις 24 Φεβρουαρίου, οι FoodInions εστιάζουν στη ζαχαροπλαστική και φιλοξενούν τον pastry chef Θανάσ...
Έναρξη
24 Φεβρουαρίου 2021 - 17:00Λήξη
24 Φεβρουαρίου 2021 - 17:40Ομιλητής
Θανάσης ΤσαγκλιώτηςH Eθνική Ερευνητική Υποδομή FoodOmics GR εντάσσεται στη Δράση "Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Και...
Έναρξη
25 Φεβρουαρίου 2021 - 10:00Λήξη
25 Φεβρουαρίου 2021 - 10:40Ομιλητής
Foodomics GRΗ απόφαση για πραγματοποίηση εξαγωγών είναι μια σημαντική διαδικασία που απαιτεί μελέτη και σχεδιασμ...
Έναρξη
25 Φεβρουαρίου 2021 - 13:00Λήξη
25 Φεβρουαρίου 2021 - 13:40Ομιλητής
Δημήτρης ΜητράκοςO Σπύρος Ανδριόπουλος με σπουδές στη Νομική, μεταπτυχιακό στο marketing και επιχειρηματική δραστηριό...
Έναρξη
25 Φεβρουαρίου 2021 - 15:30Λήξη
25 Φεβρουαρίου 2021 - 16:10Ομιλητής
Σπύρος ΑνδριόπουλοςH δύναμη της συνέργειας και της καινοτομίας στο επιχειρείν μέσα από τα μάτια μιας σοφής Cookoovaya ε...
Έναρξη
25 Φεβρουαρίου 2021 - 17:00Λήξη
25 Φεβρουαρίου 2021 - 17:40Ομιλητής
Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος Περικλής Κοσκινάς και Μάνος Ζουρνατζής