EN / GR
+30 210 96 10 135[email address]

Event Details

Νέα Ελληνική Κουζίνα: Παράδοση και Καινοτομία

Σήμερα που η ελληνική κουζίνα ανθίζει απ' άκρη σ' άκρη στη χώρα, και

γίνεται προσπάθεια να προβληθεί στον κόσμο η ιδέα του ελληνικού γαστρονομικού τουρισμού, έχοντας μπροστά μας την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 αναζωπυρώνεται μια βαθύτερη ανάγκη εθνικής αυτογνωσίας και έκφρασης γύρω από την ελληνική γαστρονομία. Οι πιο δημιουργικοί σεφ της χώρας μας εκπλήσσουν με την ευστροφία και την γόνιμη παραγωγικότητα τους. Βρισκόμαστε βεβαίως ακόμη στην αρχή της δημιουργίας μιας Νέας Ελληνικής κουζίνας, προσπαθώντας να διευρύνουμε το ρεπερτόριο της γευστικής μας κληρονομιάς πέρα από τα προφανή. 

Στην επίκαιρη διαδικτυακή συζήτηση που οργανώνει η Τhe DeliFair, συμμετέχουν οι:


Δημήτρης Αντωνόπουλος (κριτικός εστιατορίων στο περιοδικό ¨Αθηνόραμα", ex-Academy Chair for The World's 50 Best Restaurants), Κωνσταντίνα Μπαλαφούτη- Μεναρίν, ιστορικός της διατροφής, Κωνσταντίνα Βούλγαρη-Κοντεσοπούλου, Executive Chef στο Numo Resort Ierapetra, Μανώλης Παπουτσάκης, chef - ιδιοκτήτης των εστιατορίων "Χαρούπι" και "10 Τραπέζια" στη Θεσσαλονίκη και Μαρίνος Σουράνης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Μαραθιά" στην Τήνο.


Λεπτομέρειες γεγονότος

  • Τύπος

    Webinar
  • Έναρξη

    03 Μαρτίου 2021 - 17:00
  • Λήξη

    03 Μαρτίου 2021 - 17:40
  • Ομιλητής

    Δημήτρης Αντωνόπουλος Κωνσταντίνα Μπαλαφούτη- Μεναρίν, Μανώλης Παπουτσάκης, Μαρίνος Σoυράνης