EN / GR
+30 210 96 10 135[email address]
HARISMA SOAP

HARISMA SOAP

Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια

Επικοινωνία:
  •   Website
  • [email address]
  •   +302221042360
  •   Νέα Αρτάκη, Greece
Social:
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΜΑΡΙΑ ΔΩΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΔΩΝΗ

Τμήμα Πωλήσεων

  • Ταυτότητα Επιχείρησης:
  • Δραστηριότητα

    Παραγωγός καλλυντικών προϊόντων
  • Εξαγωγική δραστηριότητα

    Όχι

Προφίλ

Ποιοι Είμαστε

Με λένε Μαρία Δώνη, διαμένω στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας και πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι με χειροτεχνίες. Μετά την ανακάλυψη του κόσμου του χειροποίητου σαπουνιού, γρήγορα άρχισα να φτιάχνω τις δικές μου δημιουργίες στις οποίες έχω αφιερωθεί από το 2014.. Στα σαπούνια μου έδωσα την ονομασία ΗARISMA εξ αιτίας της αγαπημένης μου κόρης που ακούει στο όνομα Χάρις.​

Όλα τα σαπούνια μου παρασκευάζονται από αγνό ελαιόλαδο και φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας. Για τον αρωματισμό τους χρησιμοποιώ αγνά αιθέρια έλαια. Δεν χρησιμοποιώ ζωικά λίπη, σαπωνόμαζες ούτε συντηρητικά ή άλλες ερεθιστικές ουσίες, αλλά μόνο φυσικά συστατικά που είναι κατάλληλα και ωφέλιμα για το δέρμα.

Τα σαπούνια μου είναι 100% χειροποίητα από την παρασκευή μέχρι την συσκευασία με παραδοσιακό τρόπο και ακολουθώ την ψυχρή μέθοδο ως διαδικασία παρασκευής που βοηθά τα φυσικά συστατικά του σαπουνιού να διατηρούν ανέπαφα τα πολύτιμα στοιχεία τους (όπως βιταμίνες και λιπίδια) που είναι επωφελή για το δέρμα και τα μαλλιά.

Θέλοντας να δείξω την ευαισθησία μου στο μεγάλο περιβαλλοντικό πρόβλημα που έχει προκύψει από την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του φοινικέλαιου από τις βιομηχανίες, που έχει ως αποτέλεσμα την αποψίλωση τεράστιων εκτάσεων δασών, δεν χρησιμοποιώ το φοινικέλαιο, το φοινικοπυρηνέλαιο ή κρυμμένα παράγωγά τους στα σαπούνια μου, κάνοντάς τα πιο φιλικά στο περιβάλλον. Θέλω με αυτό τον τρόπο να συμβάλλω και εγώ στην αντιμετώπιση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος.

Τέλος, είμαστε περήφανοι που γίναμε μέλη της παγκόσμιας περιβαλλοντικής οργάνωσης 1% for the Planet. Με κάθε σαπούνι που αγοράζετε από εμάς, το ένα τοις εκατό της αγοράς σας θα χρησιμοποιηθεί για μια περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική εταιρεία, για να αντιμετωπίσει αυτό που θεωρούμε τη μεγαλύτερη πρόκληση για τον κόσμο μας και τις επενδύσεις μας τον αιώνα αυτό - την κλιματική αλλαγή.

Προϊόντα

Loading...

HARISMA SOAP

Παραγωγός καλλυντικών προϊόντων

HARISMA SOAP

Παραγωγός καλλυντικών προϊόντων
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΜΑΡΙΑ ΔΩΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΔΩΝΗ

Τμήμα Πωλήσεων