EN / GR
+30 210 96 10 135[email address]
Euphoria Meals

Euphoria Meals

Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Εύβοια

Επικοινωνία:
  •   Website
  • [email address]
  •   +306936967104
  •   Οξύλιθος 340 03, Ελλάδα
Social:
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Τμήμα Πωλήσεων

  • Ταυτότητα Επιχείρησης:
  • Δραστηριότητα

    Προϊόντα Διατροφής
  • Εξαγωγική δραστηριότητα

    Όχι

Προφίλ

H Euphoria Meals είναι μια νέα εταιρεία που έρχεται στην ελληνική αγορά να προσφέρει την μπάρα που αγαπάμε, στην καλύτερη εκδοχή της!

Όλες οι μπάρες είναι χειροποίητες, πλούσιες σε φυτικές ίνες, μαγγάνιο, μαγνήσιο και σίδηρο και αυτό τις καθιστά ένα πλήρες ενεργειακό μικρογεύμα.

Για την παρασκευή τους  χρησιμοποιούνται μόνο φυτικά συστατικά που μας προσφέρει η ¨ΜΑΝΑ ΓΗ¨, χωρίς προσθήκη ζάχαρης  , ενώ η ειδοποιός διαφορά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των snacks της Euphoria Meals είναι η ωμή σύστασή τους και η μαστιχωτή γεύση.

Όλα τα συστατικά που περιέχουν είναι αλεσμένα με αποτέλεσμα, πρώτον να μην δημιουργούν στομαχικές διαταραχές και δεύτερον τα θρεπτικά συστατικά των υλικών να αποδεσμεύονται πολύ γρήγορα στον οργανισμό. Τέλος παρασκευάζονται μόνο με έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.

Η μοναδικότητα των μπαρών μας είναι ότι έχει γίνει συνδυασμός 4 φυτικών πρωτεϊνών (Δημητριακό, Όσπριο, Ξηροί καρποί, Σπόροι ),με αποτέλεσμα αμινοξέα που λείπουν από το ένα να συμπληρώνονται από τα υπόλοιπα.

Η Euphoria Meals εναρμονίζεται πλήρως με τα αναγνωρισμένα πρότυπα διατροφής που σχετίζονται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων νοσημάτων και πληρεί τη διαδικασία ISO 22000:2018, με αποτέλεσμα να προσφέρει την ευζωία και την γευστική απόλαυση στους πελάτες της μέσα από μια εξαιρετική σειρά πυκνών ενεργειακά γευμάτων σε πέντε (5) γευστικούς συνδυασμούς :

Μελάσα · Σοκολάτα-Φουντούκι · Σοκολάτα-Πορτοκάλι · Σοκολάτα-Καρύδα · Φυστικοβούτυρο

Κύρια υλικά των μικρογευμάτων της Euphoria Meals είναι το πίτουρο βρώμης, οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα. Οι 4 γεύσεις περιέχουν μέλι και η VEGAN μελάσα.

Πρωτεύον συστατικό παραμένει όμως το μεράκι της δημιουργίας και η θέληση της προσφοράς ποιοτικής ενέργειας και απόλαυσης στον πελάτη.

Προϊόντα

Loading...

Euphoria Meals

Προϊόντα Διατροφής

Euphoria Meals

Προϊόντα Διατροφής

Euphoria Meals

Προϊόντα Διατροφής
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Τμήμα Πωλήσεων