EN / GR
+30 210 96 10 135[email address] Εγγραφή ως Επαγγελματίας Επισκέπτης Εγγραφή ως Εκθέτης

Event Details

Generation Best | Eρασμία Μπαλάσκα & Μανόλης Στήθος

Το Generation Best ολοκληρώνεται με ένα πλήρες μενού. Ένα πολλά υποσχόμενο δίδυμο γλυκού-αλμυρού φιλοξενείται στο e-stage της The DeliFair. H νεαρή τους ηλικία δεν τους εμπόδισε να εργαστούν στις κουζίνες πολλών αστέρων αποσπώντας καλές κριτικές και τις καλύτερες εντυπώσεις. Η chef Ερασμία Μπαλάσκα και ο pastry chef Μανόλης Στήθος σε μια συνάντηση με γεύση, εικόνα και έμπνευση.

Λίγα λόγια για την Ερασμία Μπαλάσκα & τον Μανόλη Στήθο 

Η Ερασμία ξεκίνησε τη μαγειρική της διαδρομή στο εστιατόριο Premiere του ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental όπου και παρέμεινε για τρία χρόνια. Ακολούθησε μια λαμπρή πορεία στο ξεχωριστό Funky Gourmet όπου κατάφερε να «φορέσει» το καπέλο του Head Chef. Μετά από εφτά funky χρόνια, η Ερασμία προχώρησε στη μαγειρική ζωής της στο Vintage wine bar & bistro όπου και παρέμεινε για ένα σχεδόν χρόνο.

Ο Μανόλης από το 2011 έχει αφιερώσει τη ζωή του στη ζαχαροπλαστική με το Premiere να είναι το πρώτο του «εργαστήριο». Η συνέχεια του επιφύλαξε δύο αστέρια με τον ίδιο να αναλαμβάνει σαν Head Pastry & Bakery τη δημιουργία των επιδορπίων και τα αρτοσκευασμάτων του εστιατορίου Funky Gourmet.  Για περίπου δύο χρόνια βρέθηκε και στην ομάδα του Στέλιου Παρλιάρου. Η πιο πρόσφατη στάση του ήταν το εστιατόριο CTC με τον ίδιο να εκτελεί χρέη Head Pastry Chef.

Λεπτομέρειες γεγονότος

  • Τύπος

    Webinar
  • Έναρξη

    08 Οκτωβρίου 2021 - 17:00
  • Λήξη

    08 Οκτωβρίου 2021 - 17:30
  • Ομιλητής

    Ερασμία Μπαλάσκα - Μανόλης Στήθος
Κατεβάστε την παρουσίαση
© All rights reserved. Made by The DeliFair