EN / GR
+30 210 96 10 135[email address]

Event Details

Food Waste: Η διαχείριση των διατροφικών απορριμμάτων στη νέα εποχή

H σπατάλη των τροφίμων απασχολεί τον κλάδο της εστίασης σε διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Στη "ζώνη" της βιώσιμης ανάπτυξης, η διαχείριση των διατροφικών απορριμμάτων εισέρχεται δυναμικά στη συζήτηση με επιστήμονες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις να εφαρμόζουν πρακτικές που συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων των κοινωνιών. H Nικολέτα Θεοδωρίδη, δημιουργός του sObres Mestres (Γαστρονομικές εκδηλώσεις κατά της σπατάλης τροφίμων) από τη Βαρκελώνη, ο Άγγελος Ζαμάνης, γενικός διευθυντής της εταιρείας Agrovision από τη Θεσσαλονίκη και η Κωνσταντίνα Μπαλαφούτη με σπουδές στον πολιτισμό της διατροφής από τη Βιτσέντσα της Ιταλίας δίνουν ραντεβού στο e-stage της EXPOTROF Online και παρουσιάζουν επιτυχημένα παραδείγματα περιορισμού του food waste!

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση, απαιτείται η δήλωση συμμετοχής στην πλατφόρμα της EXPOTROF Online!

Λεπτομέρειες γεγονότος

  • Τύπος

    Webinar
  • Έναρξη

    26 Φεβρουαρίου 2021 - 11:00
  • Λήξη

    26 Φεβρουαρίου 2021 - 11:45
  • Ομιλητής

    Nικολέτα Θεοδωρίδη, Άγγελος Ζαμάνης Κωνσταντίνα Μπαλαφούτη