EN / GR
+30 210 96 10 135[email address]
HD7 - Herbal Dressing 7

HD7 - Herbal Dressing 7

Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία:
  • [email address]
  •   +302313118787
  •   Άνω Τζουμαγιάς 26, Θεσσαλονίκη 544 53, Ελλάδα
Social:
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΠΡΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΙΝΟΣ

Επιχειρηματίας

  • Ταυτότητα Επιχείρησης:
  • Δραστηριότητα

    Παραγωγός προϊόντων Ελιάς
  • Εξαγωγική δραστηριότητα

    Όχι

Προφίλ

Το HD7 (Herbal Dressing 7) είναι αρωματικό dressing ελαιόλαδου (flavored olive oil dressing). Το  βασικό συστατικό του είναι ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο [min. 98%], σε μία απευθείας εκχύλιση από μεσογειακά βιολογικά βότανα.

Συγκεκριμένα τα μεσογειακά βότανα είναι τα εξής:

1 Δίκταμο

2 Τσάι του βουνού

3 Ρίγανη

4 Βασιλικός

5  Δεντρολίβανο

Αυτά τα αντιοξειδωτικά μεσογειακά βότανα είναι περίπου 10 % κ.ό. στο αρχικό διάλυμα πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκχύλισης.

Με τη διαδικασία της εκχύλισης, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο αποκτά το ιδιαίτερο σκούρο πράσινο χρώμα, το σπάνιο άρωμα, την αυθεντική γεύση ενός μοναδικού συνδυασμού μεσογειακών βοτάνων και την ιδιαίτερα έντονη και με διάρκεια επίγευση, συνθέτοντας έτσι το HD7. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, όλα τα στερεά στοιχεία αφαιρούνται και το προϊόν παραμένει στην τελική, υγρή μορφή του.

Το HD7 είναι 100% Vegan και υποστηρίζει αλκαλική δίαιτα.  Λόγω της πατενταρισμένης μεθόδου παρασκευής, το HD7 είναι πλούσιο σε phytochemicals.

Το HD7 (Herbal Dressing 7)  προστατεύεται με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (Patented) από το 2014, που προήλθε από μακροχρόνια περίοδο έρευνας και σχεδιασμού. Η ανάπτυξη του προϊόντος ξεκίνησε το 2004, με σειρά πειραμάτων για τον καθορισμό της αντιοξειδωτικής δράσης των βοτάνων.

Δεν υπάρχουν τεχνητά χρώματα, χημικά ενισχυτικά γεύσης, συντηρητικά. Παρόλα αυτά η γεύση και το άρωμα του προϊόντος είναι εξαιρετικά.

Προϊόντα

Loading...

HD7 - Herbal Dressing 7

Παραγωγός προϊόντων Ελιάς
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΠΡΙΝΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΙΝΟΣ

Επιχειρηματίας