EN / GR
+30 210 96 10 135[email address]
Melissopetra premium Greek honey

Melissopetra premium Greek honey

Ελλάδα, Ήπειρος, Ιωάννινα

Επικοινωνία:
  •   Website
  • [email address]
  •   +302102841326
  •   Κόνιτσα 441 00, Ελλάδα
Social:
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΘΩΜΑΣ ΤΣΑΓΚΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΑΓΚΑΣ

Παραγωγός

  • Ταυτότητα Επιχείρησης:
  • Δραστηριότητα

    Παραγωγός Μελισσοκομικών Προϊόντων
  • Εξαγωγική δραστηριότητα

    Όχι

Προφίλ

Ο Θωμάς Τσάγκας είναι εμπνευστής και παραγωγός των προϊόντων melissopetra premium Greek honey.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα από μικρό παιδί ένιωθε ότι τον έπνιγαν τα τσιμέντα της πόλης, με αποτέλεσμα το μυαλό του να ταξιδεύει συχνά στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κόνιτσα Ιωαννίνων όπου το φυσικό κάλλος και η καθαρότητα του αέρα που απολάμβανε όταν την επισκεπτόταν τον έκαναν να θέλει να το σκάσει απ’ την Αθήνα αλλά έλειπε το τελευταίο κομμάτι του παζλ..
Όμως το καλοκαίρι του 2009 το κομμάτι βρέθηκε η μέλισσα ήρθε στην ζωή του!
Μια επίσκεψη στο μελισσοκομείο του αγαπημένου του θείου Παπαφάνη στα βουνά του Πωγωνίου Ιωαννίνων έμελλε να είναι το εφαλτήριο για ένα πολύ όμορφο ταξίδι στην κοινωνία των μελισσών και τη δημιουργία ενός ισχυρού δεσμού με αυτά τα σπουδαία πλάσματα..
Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων μάζεψε τις πρώτες του οικονομίες, παρακολούθησε τα σεμινάρια στο ΙΓΕ του κτήματος Συγγρού και τον Φλεβάρη του 2011 μετακόμισε στα Ιωάννινα αγοράζοντας τα πρώτα του 15 μελισσάκια. Τίποτα δεν ήταν ρόδινο, οι δυσκολίες πολλές αλλά χρόνο με τον χρόνο οι κυψέλες αυξάνονταν όπως και η αγάπη του για αυτά τα υπέροχα κορίτσια που γινόταν όλο και μεγαλύτερη βλέποντας τον στόχο του για μια δυναμική μονάδα να γίνεται πράξη.
Με σεβασμό στην φύση την μέλισσα τον άνθρωπο να μπορεί να παράγει ότι πιο αγνό για τους συνανθρώπους του.
Μετά από πολλές θυσίες, κόπο και αγωνία πλέον μπορεί με ένα χαμόγελο να μας πει ότι η melissopetra premium Greek honey μας φέρνει σε επαφή με ένα ακατέργαστο προϊόν από τα σπλάχνα της φύσης!
Απολαύστε μας!!
Οι άνθρωποι της Εταιρείας
ΘΩΜΑΣ ΤΣΑΓΚΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΑΓΚΑΣ

Παραγωγός