Βραβεία «Made in Greece 2017»: Νέα καταληκτική ημερομηνία για συμμετοχές!

2 October 2017

Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου παρατάθηκε η διαδικασία συλλογής συμμετοχών για τα βραβεία «Made in Greece 2017».

Στις 16 Οκτωβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών που αφορούν στα βραβεία «Made in Greece 2017». Τα βραβεία διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) και σκοπός τους είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων και των οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και έχουν σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και στη διάθεση προϊόντων.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη είχε πραγματοποιηθεί και η ανάλογη συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Στο πλαίσιο αυτής ο Γεώργιος Αυλωνίτης, Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, απαρίθμησε τους στόχους της ΕΛΑΜ και ανέλυσε τον θεσμό των βραβείων τονίζοντας πως αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας της ΕΛΑΜ για την ενδυνάμωση και τη διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας το οποίο θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων.

Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου παρατάθηκε η διαδικασία συλλογής συμμετοχών για τα βραβεία «Made in Greece 2017».
Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου παρατάθηκε η διαδικασία συλλογής συμμετοχών για τα βραβεία «Made in Greece 2017».

Οι φετινές κατηγορίες των βραβείων όπως αναφέρθηκαν στον πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου από τον Γεώργιο Μπαλτά, Καθηγητή και Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος Δ.Σ. της ΕΛΑΜ, είναι οι ακόλουθες:

-Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος
-Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος
-Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας – Καταναλωτικού Προϊόντος
-Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας – Βιομηχανικού Προϊόντος
-Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας
-Βραβείο Αγροτικής Αριστείας
-Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας
-Βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας
-Κλαδικό Βραβείο Τροφίμων και Ποτών
-Κλαδικό Βραβείο Ένδυσης, Υπόδησης και Αξεσουάρ
-Κλαδικό Βραβείο Προσωπικής και Οικιακής Φροντίδας
-Κλαδικό Βραβείο Διαρκών Καταναλωτικών Προϊόντων

Ο κ. Μπαλτάς παράλληλα έκανε μία εκτενή αναφορά στα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των συμμετοχών όπου σημαντικότερο ρόλο έχουν η ποιότητα, η καινοτομία, οι στοχευμένες αγορές, η διαφοροποίηση, τα διεθνή δίκτυα διανομών αλλά και τα ισχυρά brand names.

Ο Πρόεδρος του ΒΕΑ, Παύλος Ραβανής μετέφερε τη στήριξη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο θεσμό κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο Βραβείο Βιοτεχνικής Αριστείας το οποίο και θα απονείμει φέτος το ΒΕΑ στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Βραβείων «Made in Greece 2017» η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11/12 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση των βραβείων «Made in Greece 2017» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.madeingreeceawards.gr/gr