Wise Greece: Ελληνικά προϊόντα για καλό σκοπό

8 September 2017

Η Wise Greece επικοινωνεί τα ελληνικά προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο ενισχύοντας τη δράση ιδρυμάτων και άλλων ΜΚΟ.

Μία βραβευμένη μη κερδοσκοπική κίνηση με διπλό σκοπό είναι η Wise Greece η οποία προωθεί ελληνικά προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ διαθέτει τα κέρδη από τις πωλήσεις σε ιδρύματα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που βοηθούν παιδιά και ηλικιωμένους.

Περισσότερα από 1000 προϊόντα από 100 Έλληνες παραγωγούς έχουν επιλεγεί από την Wise Greece και έχουν τοποθετηθεί σε νέα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλο το κέρδος το οποίο προκύπτει από τη δραστηριότητα αυτή χρησιμοποιείται για να αγοραστούν τρόφιμα τα οποία στη συνέχεια διαθέτονται σε παιδιά, ηλικιωμένους και αστέγους στα όρια της φτώχειας.
Η δραστηριότητα της ΜΚΟ Wise Greece ξεκίνησε πριν από περίπου τρία χρόνια και πλέον τα προϊόντα διατίθενται σε ειδικές γωνιές καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, στις ΗΠΑ, στη Σουηδία, στην Ολλανδία, στη Λιθουανία, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Κύπρο, στην Αυστρία, στην Πολωνία αλλά και online.

Η Wise Greece επικοινωνεί τα ελληνικά προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο ενισχύοντας τη δράση ιδρυμάτων και άλλων ΜΚΟ.
Η Wise Greece επικοινωνεί τα ελληνικά προϊόντα σε διεθνές επίπεδο ενισχύοντας τη δράση ιδρυμάτων και άλλων ΜΚΟ.

Προϊόντα με πρώτες ύλες από την ελληνική γη, εκλεκτό ελαιόλαδο, μπαχαρικά και βότανα, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, ξύδι, μέλι, βιολογικές σοκολάτες, κρασιά, τσίπουρο, ούζο, μακαρόνια και αρτοσκευάσματα είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα τα οποία βρίσκονται στη λίστα της Wise Greece.

Υπάρχουν μάλιστα και ορισμένα προϊόντα τα οποία παράγονται αποκλειστικά για τη Wise Greece όπως είναι η σάλτσα «χωριάτικη σαλάτα» και το πατέ «μπουγιουρντί» της εταιρείας Simply Greek, τα οποία ξεχώρισαν στα βρετανικά Great Taste Awards αλλά και οι ενεργειακές μπάρες της Eolia.

Η επέκταση του δικτύου της Wise Greece με την ένταξη επιπλέον 80 παραγωγών μέχρι το 2018 αλλά και η δημιουργία του Wise Greece catering είναι ανάμεσα στους επόμενους στόχους της ΜΚΟ που έχει ένα όνειρο να περάσουν τα ελληνικά προϊόντα: «Από τα χέρια και το μεράκι των Ελλήνων, στα σπίτια όλου του κόσμου, για το πιο σημαντικό αγαθό… τη σίτιση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη!»

Μάθετε περισσότερα για την Wise Greece στο: http://www.wisegreece.com/