Πιάνοντας το Μάη στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο με το «Πίνουμε Ελλάδα»

26 April 2017

Η αντίστροφη μέτρηση για τις πλούσιες μουσικές και γευστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς έχει ξεκινήσει! Αν θέλετε να απολαύσετε μια μαγευτική Πρωτομαγιά μέσα στη φύση, κάντε check in στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο. Εκεί σας περιμένει η κεφάτη παρέα του «Πίνουμε Ελλάδα-Drink Mezze Culture» που υπόσχεται να απογειώσει τη διάθεσή σας!

Αν θέλετε να ζήσετε μια ανατρεπτική Πρωτομαγιά γεμάτη κέφι, μοναδικά κοκτέιλ, μουσική και γαστρονομικές εκπλήξεις με την υπογραφή της ομάδας «Πίνουμε Ελλάδα-Drink Mezze Culture», τότε βάλτε στο GPS σας το Αττικό Φυτωριακό Πάρκο (Ν. Παπαγιαννόπουλου 294, Κίτσι). 

Από τις 10 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου, όσοι βρεθούν στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες για τα φαρμακευτικά βότανα και να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταμπεραμέντο φτιάχνοντας πολύχρωμα στεφάνια! Επιπλέον, οι λιλιπούτειοι φίλοι μας θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι «Μικροί Κηπουροί», καθώς και σε άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα τους μείνουν αξέχαστες!

Πιάνοντας το Μάη στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο με το «Πίνουμε Ελλάδα»
Πιάνοντας το Μάη στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο με το «Πίνουμε Ελλάδα»

Παράλληλα, ο γνωστός bartender Κώστας Μπάσης και η έμπειρη ομάδα του «Πίνουμε Ελλάδα-Drink Mezze Culture» θα ετοιμάσει για τους επισκέπτες – vegan και μη – λαχταριστούς μεζέδες, δροσιστικά cocktails, καθώς και τον Ιπποκράτειο Οίνο, το αρωματικό και γευστικό κρασί που όχι απλώς θα ενθουσιάσει αλλά θα σας μαγέψει!

Προσκεκλημένοι για τις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς είναι όλη η οικογένεια αλλά και οι τετράποδοι φίλοι το Αττικό Φυτωριακό Πάρκο είναι… pet friendly!

Το εισιτήριο εισόδου ανέρχεται σε 5 ευρώ για τους ενήλικες (στο ποσό περιλαμβάνεται και ένα ρόφημα επιλογής) και σε 3 ευρώ για τα παιδιά εως 18 ετών (περιλαμβάνεται αναψυκτικό).

Μην το χάσετε!