Ρομαντικό «La Vie en Rose» από το Κτήμα Παλυβού

28 October 2016

Το παρεξηγημένο ροζέ μας «ξανασυστήνεται», αφού όλο και περισσότεροι οινοποιοί έχουν πλέον μια ροζέ ετικέτα ιδιαίτερα προσεγμένη. Ένα λαμπρό παράδειγμα αποτελεί το «La Vie en Rose» από το Κτήμα Παλυβού, το οποίο υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις κάθε οινόφιλου που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο ροζέ. 

Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου για το ροζέ κρασί, τα οποίο επανέρχεται στο προσκήνιο με ηθικό ακμαιότατο! Ένα από τα εξαιρετικής ποιότητας ροζέ που συγκεντρώνουν υψηλή βαθμολογία με το σπαθί τους είναι το «La Vie en Rose» από το Κτήμα Παλυβού.

Άκρως νεανικό, με ακαταμάχητο αρωματικό προφίλ και καραμελένια επίγευση, το ελαφρύ ροζέ κρασί από Μοσχοφίλερο «La Vie en Rose» εμπνέεται από την δημιουργό του και κόρη του Γιώργου Παλυβού, Ευαγγελία.

Ένα κρασί με ρομαντικό χαρακτήρα που σε παρασύρει σε ένα ευχάριστο γευστικό παιχνίδι που δεν θες να τελειώσει. Παραμυθένιες νύξεις λουλουδιών και νότες δροσερών φρούτων συνθέτουν το παζλ του εξωτικού αυτού γευστικού προορισμού.

ktima-palyvou
Άποψη από τον αμπελώνα του Κτήματος Παλυβού.

Το «La Vie en Rose» από το Κτήμα Παλυβού συνοδεύει εξαιρετικά πουλερικά και ψάρια, ενώ μπορείτε να το απολαύσετε και σαν απεριτίφ, αφού η δροσιστική οξύτητα και η πικάντικη επίγευση που προσφέρει στον ουρανίσκο, το καθιστούν «βασικό» παίκτη στην ομάδα των κορυφαίων ροζέ. Όσο για την ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος; Το θερμόμετρο δείχνει τους 9-12 °C.

Το ρομαντικό ροζέ που φέρει ως ετικέτα τον τίτλο του πιο διάσημου τραγουδιού της υπέροχης Édith Piaf, «La Vie en Rose», αποδεικνύει ότι πολλές φορές όταν οι παραδόσεις και οι αξίες «παντρεύονται» τις επιταγές του σήμερα με τη νεανικότητα, καινοτομία και φρεσκάδα που αυτό φέρει, το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Το «La Vie en Rose» από το Κτήμα Παλυβού
Το «La Vie en Rose» από το Κτήμα Παλυβού