AFFA 2023: Οι εγγραφές άνοιξαν!

29 September 2022

Τα Athens Fine Food Awards (AFFA) έρχονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για να συνδέσουν την πρωτογενή παραγωγή με την εστίαση, μέσα από την καταγραφή και αξιολόγηση των premium ελληνικών προϊόντων.

Τα AFFA καλούν όλους τους Έλληνες παραγωγούς ποιοτικών τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή έως 23 Οκτωβρίου 2023 στα μοναδικά βραβεία γεύσης και ποιότητας που έχουν ως στόχο την ανάδειξη της εντοποιότητας και της αυθεντικής πρώτης ύλης.

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται από κορυφαίους επαγγελματίες στο κλάδο του τροφίμου μέσα από την μέθοδο τυφλής γευσιγνωσίας.

Η σύνθεση της κριτικής επιτροπής αποτελείται από Έλληνες chef με διάκριση Michelin, chef που υπηρετούν την ελληνική κουζίνα σε κορυφαίο επίπεδο, επαγγελματίες με εμπειρία στη χρήση ελληνικών προϊόντων, τροφοσυλλέκτες και καλλιεργητές βοτάνων, εξειδικευμένοι sommelier, F&B Managers, δημιουργοί οπτικής επικοινωνίας με σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό και εξειδίκευση στο τρόφιμο κ.ά.

Όπως κάθε χρόνο τα προϊόντα που θα ξεχωρίσουν για την γεύση, την ποιότητα και την καινοτομία τους θα παρουσιαστούν και θα βραβευτούν στο πλαίσιο της 9ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, η οποία θα πραγματοποιηθεί απο 04 έως 06 Φεβρουαρίου 2023 στο MEC Παιανίας.