Ένα ξεχωριστό ποτό μοναδικό στο είδος του από την Εύγευσις

30 January 2019

Όταν τα αρώματα συναντούν την αγάπη για το καλό κρασί δημιουργούν το μοναδικό οινόμελο της εταιρείας Εύγευσις

Η εταιρεία “Εύγευσις” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, δραστηριοποιείται με την παραγωγή και το εμπόριο αρωματισμένων οίνων και οινοπνευματωδών ποτών, προσφέροντας προϊόντα μοναδικά σε γεύση και ποιότητα.

Το πάθος για δημιουργία και η αγάπη για την παράδοση, έδωσαν την έμπνευση ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή και δημιουργία του οινόμελο Εύγεσις. Το οινόμελο έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και αποτελεί ένα τοπικό Ροδίτικο προϊόν που κάθε επισκέπτης στο νησί θα πρέπει να δοκιμάσει.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, παράγεται με παραδοσιακές αξίες λευκό, ροζέ και ερυθρό οινόμελο, χρησιμοποιώντας κρασί και μέλι από τους καλύτερους τοπικούς παραγωγούς. Η Εύγεσις προσφέρει ποικιλία γεύσεων και απόλαυσης μέσα από δύο εξαιρετικές σειρές οινόμελων, το ΜΕΛΙΤΙΟ και τη NOSTALGIA. Κάθε σειρά και ένα ξεχωριστό ταξίδι στην παράδοση μία ξεχωριστή και γλυκιά γεύση.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία εκλεκτών προϊόντων υψηλής ποιότητας, σεβόμενοι την παράδοση του νησιού, ενώ η επιστημονική κατάρτιση, το πάθος, η αγάπη και το μεράκι έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ξεχωριστού ποτού μοναδικού στο είδος του

Εύγευσις
Σκεύου Ζερβού 24, Ρόδος
85100 / Δωδεκανήσου
Τηλέφωνο: 6946141945,6978084190
Ιστοσελίδα:www.evgefsis.gr
E-mail: [email protected]