Η Aloven εντυπωσιάζει εντός και εκτός συνόρων

12 January 2019

Μας έρχεται από την Νάξο κι έχει κατακτήσει την αγάπη του κοινού σε Ελλάδα και Αμερική. Ο λόγος για την Aloven, το βιολογικό τζελ αλόης της εταιρείας Aloe Vera Naxos

Θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί και η πλέον ταχύτερα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στη Νάξο. Ξεκίνησε το 2014 και σήμερα χτυπάει την πόρτα της Αμερικής. Ο λόγος για την «Aloe Vera Naxos» η οποία με το προϊόν της «ALOVEN», ένα βιολογικό προϊόν με 97% περιεκτικότητα σε αλόη, βοηθάει στην αναγέννηση της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο.
Η Aloven, χάρη στις θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης και την υψηλή ποιότητα του, συμβάλλει στην καθημερινή φροντίδα και περιποίηση προσώπου και σώματος, κερδίζοντας καθημερινά όλο και περισσότερος θαυμαστές!
Η Aloven, δεν περιέχει νερό, γι’ αυτό η περιεκτικότητα του σε αλόη είναι πολύ μεγάλη, δίνοντάς του έτσι πολλαπλά οφέλη. Αναζωογονεί και καταπραΰνει το ταλαιπωρημένο και ξηρό δέρμα και προσφέρει άμεση ανακούφιση σε διάφορες δερματικές παθήσεις, αλλεργίες, ερεθισμούς και έκζεμα. Είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία της ακμής, σε τσιμπήματα εντόμων και κοψίματα, ενώ η αντιγηραντική δράση της Aloven προωθεί τη φυσική αναγέννηση του δέρματος, ενθαρρύνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνοντας την ελαστικότητα με αποτέλεσμα τη μείωση των ρυτίδων.
Η Aloven μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Ιδανικά χρησιμοποιείται μετά το μπάνιο σε καθαρό, ζεστό, υγρό δέρμα, για καλύτερη απορρόφηση του τζελ.
Επειδή η αναγέννηση και επανόρθωση του δέρματος εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του ύπνου, χρησιμοποιείται και ως κρέμα νύχτας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα με ανοδικές κινήσεις στο πρόσωπο και λαιμό.
Το προϊόν έχει πιστοποίηση από το Instituto per la Certificazione Etica e Ambientale (ICEA) το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ινστιτούτο πιστοποίησης βιολογικών καλλυντικών ή άλλων φυσικών προϊόντων στην Ιταλία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και το προϊόν πατήστε εδώ