Sotirale-Bio: η ζωή αξίζει το καλύτερο!

27 November 2018

Ελαιόλαδο, μέλι και μελιτόκρασο. Η Sotirale-Bio παράγει τοπικά,ιδιαίτερα προϊόντα που απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η Sotirale-Bio είναι μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση που προσφέρει στους καταναλωτές βιολογικά και παραδοσιακά εκλεκτικά προϊόντα. O Παρασκευάς Σωτήραλης, η γυναίκα του Σταυρούλα και τα παιδιά τους ασχολούνται με την παραγωγή ελαιολάδου και μελιού, καθώς και τα προϊόντα του –γύρη, κεραλοιφή και το περίφημο μελιτόκρασο.
Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση στο Κάμπο Βοιών, η οποία δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μικρές μονάδες μπορούν να παράγουν τοπικά προϊόντα με μεράκι και πίστη στην ποιότητα των αγνών υλικών, σε μια περιοχή μακριά από βιομηχανίες και αστικά κέντρα.
Τα αρωματικά βότανα που σκεπάζουν τις πλαγιές του Κάβο Μαλιά – το θυμάρι το καλοκαίρι, το ρείκι το φθινόπωρο και το δενδρολίβανο, θρούμπι, ρίγανη και άλλα άνθη την άνοιξη, δίνουν το άρωμα, την μοναδική γεύση και τα ευεργετικά στοιχεία τους στο περίφημο μέλι της Sotirale-Bio.

Sotirale-bio
O μήνας του μέλιτος πήρε το όνομά του από το Μελιτόκρασο

Το μελιτόκρασο, ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο προϊόν της Sotirale-Bio, εντυπωσιάζει με την απλότητα του. Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πως δύο μόνο απλά φυσικά συστατικά, το νερό και το μέλι, μπορούν να δώσουν κάτι τόσο ξεχωριστό.
Το τοπικό, αυτό, ηδύποτο έφτιαχναν οι Βατικιώτες μελισσοκόμοι προ αμνημονεύτων ετών. Σε αυτό χρωστά το όνομα του ο μήνας του μέλιτος. Καθώς, σύμφωνα με τη μυθολογία, το έπιναν οι νεόνυμφοι καθ’ όλο το μήνα του μέλιτος. Η οικογένεια Σωτήραλη θέλοντας να διατηρήσει την παράδοση φτιάχνει το δικό της μελιτόκρασο, το οποίο έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Τέλος, το μοναδικό βραβευμένο ελαιόλαδο της Sotirale-Bio ξεχωρίζει για τα αρώματα και την γεύση του. Φύλλα τομάτας, βότανα, πράσινη μπανάνα συνθέτουν το αρωματικό μπουκέτο του ελαιολάδου της Sotirale-Bio. Ξεχωρίζει για τις πιο ώριμες και λεπτές γευστικές αποχρώσεις λουλουδιών και καρυδιών, την ίδια στιγμή που η λεπτότητα τους έρχεται σε έντονη αντίθεση με το πλήρες φινίρισμα πικάντικης γεύσης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Sotirale-Bio
Τηλ: 2734047625
Κιν: 6978981096
Email: [email protected]
Site: www.sotirale-family.com