Χειροποίητα γλυκά Ικαρίας Οικογένειας Τέσκου

26 September 2018

Με μεράκι και πίστη στην παράδοση, για 3 γενιές, η οικογένεια Τέσκου προσφέρει χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, βανίλιες, λουκούμια, βυσσινάδα και μαρμελάδες.

Συνεχίζοντας την παράδοση από το 1950 μέχρι και σήμερα, στο χωριό Παναγιά της Ικαρίας, παράγονται και συσκευάζονται τα χειροποίητα γλυκά της οικογένειας Τέσκου. Η οικογένεια, 3 γενιές τώρα, εξακολουθεί να προσφέρει με τις ίδιες παραδοσιακές συνταγές, αγνά γλυκά του κουταλιού, αυθεντικό λουκούμι, χειροποίητη βανίλια, γνήσια μαστίχα, βυσσινάδα και σπιτική μαρμελάδα. Με μεράκι, πίστη στη παράδοση και φροντίδα για αγνά, παραδοσιακά και γευστικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας μόνο φυτικά χρώματα και αρώματα, η οικογένεια Τέσκου έχει ως σκοπό να κρατήσουν τα προϊόντα τους την ίδια ποιότητα και ξεχωριστή γεύση για όλους όσους ξέρουν να ξεχωρίζουν το αυθεντικό και ποιοτικό Καριώτικο λουκούμι.

Τα γλυκά της οικογένειας Τέσκου
Τα γλυκά της οικογένειας Τέσκου θα τα βρείτε σε επιλεγμένα μαγαζιά delicatessen σε όλη τη χώρα. Πρωτότυπες γεύσεις και αυθεντικά αρώματα είναι σίγουρο πως θα σας κατακτήσουν με την πρώτη δοκιμή.

ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΤΕΣΚΟΥ
Οι βανίλιες της Οικογένειας Τέσκου σε διάφορες γεύσεις

Λουκούμια σε πρωτότυπες γεύσεις
Αμυγδάλου ή σκέτα: Τριαντάφυλλο, Περγαμόντο, Κεράσι, Πορτοκάλι, Βανίλια, Ούζο, Σύκο Αποξηραμένο, Καραμέλα, Μαστίχα (φυσικό μαστιχέλαιο), Καρύδα με Κράνμπερι
Καρύδα με Σοκολάτα
Καρύδα με Αμύγδαλο.
Ραχάτ μαστίχας (φυσικό μαστιχέλαιο) με ολόκληρο Αμύγδαλο
Σοκολάτα μαύρη με μπισκότο
Λουκομογκοφρέτα
Σπέσιαλ γεμιστό λουκούμι με γλυκό Περγαμόντο (μπάρα).
Διατίθενται σε συσκευασίες των 400gr, 800gr ή χύμα.

Βανίλιες

Μαστίχα με 100% φυσικό μαστιχέλαιο καθώς και γεύσεις Βανίλια, Φράουλα, Τριαντάφυλλο, Φιστίκι, Τρίχρωμη (Charlotee), Σοκομπανάνα, Βύσσινο (Black Forest), Μπανάνα, Κράνμπερι (Cranberries), Μπισκότο (Cookies).

ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΤΕΣΚΟΥ
Γλυκά του κουταλιού που συνδυάζονται άψογα με γιαούρτι για ένα ελαφρύ και δροσιστικό επιδόρπιο

Γλυκά Κουταλιού
Γεύσεις: Βύσσινο, Κεράσι Μαύρο, Περγαμόντο, Νεράντζι Ρολέ, Σταφύλι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Κυδώνι, Τριαντάφυλλο, Σύκο.

Μαρμελάδες
Σε γεύσεις όπως Βερίκοκο, Λεμόνι Πορτοκάλι, Βατόμουρο, Εσπεριδοειδή, Φράουλα, Φραγκοστάφυλο. Συνδυάζονται ιδανικά με τάρτες, γιαούρτι, σάλτσες, φαγητό. Όλες οι μαρμελάδες παράγονται από φρέσκα φρούτα και ζάχαρη, που επεξεργάζονται την περίοδο της συγκομιδής τους και δεν διατηρούνται σε συντηρητικά. Αυτός είναι ο λόγος που κάποια από τα προϊόντα ενδέχεται να παρουσιάσουν έλλειψη κατά τη διάρκεια του έτους.

Βυσσινάδα συμπυκνωμένη από άγριο βύσσινο

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΛΥΚΑ ΙΚΑΡΙΑΣ Οικογένεια Τέσκου
Υπεύθυνος Τέσκος Χαράλαμπος
Παναγιά, Άγιος Κήρυκος
Τ.Κ. 83300
Τηλ.: 2275023111 & 2275023040
Φαξ.: 2275023111
e-mail: [email protected]
www.glykateskou.gr