Τσέλιγκας Delicatessen: Παράδοση, ποικιλία και ποιότητα

6 March 2018

Με έμφαση στα παραδοσιακά προϊόντα και με το βλέμμα στραμένο στην ενίσχυση των μικρών παραγωγών και τις οικοτεχνικές μονάδες του τόπου μας, το βραβευμένο και απόλυτα οργανωμένο κατάστημα Τσέλιγκας Delicatessen, «παντρεύει» τις κλασικές πατροπαράδοτες γεύσεις με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. 

Από το 1981, το κατάστημα Τσέλιγκας Delicatessen τροφοδοτεί την ελληνική αγορά με τα πιο αγνά τυροκομικά και παραδοσιακά προϊόντα. Το κατάστημα ξεκίνησε σαν ατομική επιχείρηση από τον Αχιλλέα Σαριγκαλά μέχρι και το 2003, οπότε και μεταβιβάστηκε στις κόρες του Ελευθερία και Παρασκευή και λειτουργεί πλέον σαν ομόρυθμη εταιρία.

Αναζητώντας και ενισχύοντας τους μικρούς παραγωγούς και τις οικοτεχνικές μονάδες του τόπου μας , με την πείρα και με πολύ μεράκι, το κατάστημα Τσέλιγκας Delicatessen προσφέρει στους πελάτες του μια ποικιλία τυριών από όλη την Ελλάδα. Αναμφίβολα, ξεχωρίζει η γραβιέρα με μαύρη τρούφα και η παλαιωμένη γραβιέρα τραχείας, καθώς και η γραβιέρα με σπόρους κάνναβης με την ονομασία Τσίλιγκο, η οποία μάλιστα απέσπασε το Βραβείο Καινοτομίας στα Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα ενθουσιαστούν από τον παραδοσιακό παστουρμά και σουτζούκι, τη μεγάλη ποικιλία αλλαντικών καθώς και τα εξαιρετικά ντολμαδάκια.

Στιγμιότυπο από τα Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018, όπου η Γραβιέρα Τσίλιγκο με σπόρους κάνναβης απέσπασε το Βραβείο Καινοτομίας.
Στιγμιότυπο από τα Βραβεία ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018, όπου η Γραβιέρα Τσίλιγκο με σπόρους κάνναβης απέσπασε το Βραβείο Καινοτομίας.

Βεβαίως, στα ψυγεία και στους πάγκους του Τσέλιγκας Delicatessen μπορεί κανείς να ανακαλύψει εκτός από τα φημισμένα τυροκομικά προϊόντα και τα αλλαντικά, αλίπαστα επιλεγμένα για την ποιότητά τους. Την πανδαισία των γεύσεων ολοκληρώνουν τα παξιμάδια Τρίπολης και Κρήτης, το μέλι Ταυγετου, τα όσπρια, τα ζυμαρικά, τα μπαχαρικά, καθώς και τα ιδιαίτερα γλυκίσματα.

Στο κατάστημα Τσέλιγκας Delicatessen, το βάρος δίνεται στον άνθρωπο, στην ποιότητα και στην παράδοση. Σε αυτή την πανδαισία προϊόντων, ο πελάτης μπορεί να δοκιμάσει τα προϊόντα που ενδιαφέρεται να αγοράσει αλλά και να πληροφορηθεί όλα όσα θέλει να μάθει για τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνονται αλλά και για τους ίδιους τους παραγωγούς. Τέλος στο κατάστημα Τσέλιγκας Delicatessen θα βρείτε μια πρωτότυπη πρόταση για δώρο μπουκάλια κρασί με μοναδικές χειροποίητες παραστάσεις. Από την παραγωγή, στην άμεση διάθεση και κατανάλωση, ο Τσέλιγκας έχει πάθος με την ποιότητα και μεράκι για την παροχή του καλύτερου δυνατού προϊόντος σε εσάς.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και στην επιχείρηση στο http://www.tseligas.gr/