NISSOS GREEK FOOD: γνήσιες γεύσεις Ελλάδας

29 Δεκεμβρίου 2017

Η αγάπη για την Ελλάδα και τα κορυφαία προϊόντα της οδήγησε μία ομάδα ανθρώπων στην δημιουργία της NISSOS GREEK FOOD με σκοπό τον εντοπισμό, την ανάδειξη και την επικοινωνία κορυφαίων ελληνικών προϊόντων.

Όλα ξεκίνησαν από το νησί της Λέσβου το 1978 όταν και ήρθε κοντά μία ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα την ανάδειξη και την επικοινωνία των κορυφαίων ελληνικών προϊόντων στο ελληνικό και στο διεθνές κοινό. Με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση στα ελληνικά προϊόντα η ομάδα έβαλε ως σκοπό τον εντοπισμό των καλύτερων παραγωγικών μονάδων της χώρας αναζητώντας τα προϊόντα εκείνα που κάνουν τις γεύσεις της Ελλάδας τόσο ξεχωριστές.

Ταξιδεύοντας στα νησιά και στην ενδοχώρα η NISSOS GREEK FOOD επισκέφτηκε μικρές οικοτεχνίες και μονάδες παραγωγής αναζητώντας και εντοπίζοντας μόνο το καλύτερο προκειμένου να το παρουσιάσουν και να το συστήσουν στους καλοφαγάδες ολόκληρου του κόσμου.

Κάθε προϊόν που έχει ενταχθεί στην «οικογένεια» της NISSOS GREEK FOOD διαθέτει κορυφαία ποιότητα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ξεχωριστό και αντιπροσωπευτικό της ελληνικής παραδοσιακής γεύσης όπως είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν όσοι έχουν δεσμούς με την ελληνική ύπαιθρο. Πρώτες ύλες και προϊόντα τα οποία εισάγουν ακόμα και τους αμύητους στα καλά κρυμμένα μυστικά της ελληνικής κουζίνας, γαστρονομικοί θησαυροί που αποκαλύπτονται με την πρώτη δοκιμή. Κάθε προϊόν που επιλέγεται από την NISSOS GREEK FOOD παρουσιάζεται μέσα από μία συσκευασία αντίστοιχη της ποιότητας και της γεύσης του.

Ανάμεσα στα προϊόντα που εκπροσωπούνται στη διεθνή αγορά από την NISSOS GREEK FOOD βρίσκεται μία σπάνια τοπική ποικιλία ελιάς από τη Λέσβο η οποία διαθέτει πέρα από πλούσια και γεμάτη γεύση και την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ελαιόλαδο συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη ποικιλία. Αυθεντικά ελληνικά βότανα από το νησί του Βορείου Ανατολικού Αιγαίου αλλά και από την Κρήτη με δυνατά αρώματα και ιδιότητες βρίσκονται ανάμεσα στις προτάσεις της NISSOS GREEK FOOD. Οι αλυκές της Καλλονής Λέσβου παρέχουν ανεπεξέργαστο φυσικό αλάτι κορυφαίας ποιότητας ενώ το σπάνιο και αρωματικό κρίταμο από τα βράχια του Αιγαίου συγκινεί με το άρωμα και την πλούσια γεύση του ωφελώντας παράλληλα τον ανθρώπινο οργανισμό. Την λίστα των κορυφαίων προϊόντων της ελληνικής εταιρίας συμπληρώνουν οι γευστικές μαριναρισμένες λιαστές ντομάτες Λέσβου σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ντόπια βότανα, η φρέσκια σάλτσα ντομάτας από βιολογική καλλιέργεια, τα παγκοσμίου φήμης παραδοσιακά αλίπαστα της Λέσβου αλλά και τα εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα του νησιού από αιγοπρόβειο ντόπιο γάλα.

Μάθετε περισσότερα στο http://www.nissos-greek-food.com