Επιστρέφουν οι «Γλυκές Αλχημείες» τον Δεκέμβρη

9 Νοεμβρίου 2017

Η αγαπημένη εκπομπή ζαχαροπλαστικής του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, οι «Γλυκές Αλχημείες», επιστρέφουν στις 9 Δεκέμβρη στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή που το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό αγαπάει και στηρίζει επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ΣΚΑΪ για να μας ταξιδέψει στους πιο γλυκούς γευστικούς προορισμούς. Η επιστροφή της εκπομπή συμπίπτει με τα δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του Στέλιου Παρλιάρου στην ελληνική τηλεόραση. Διατηρώντας το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική τέχνη και μέσα από ένα πλήρως ανανεωμένο σκηνικό ο Στέλιος Παρλιάρος θα παρουσιάσει για μία ακόμα χρονιά νέες συνταγές με πρωτότυπα υλικά, θα προτείνει τους πιο προκλητικούς συνδυασμούς και θα μας συστήσει τις πιο καινοτόμες ιδέες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε τις δεξιότητές μας στη ζαχαροπλαστική.

Οι «Γλυκές Αλχημείες», επιστρέφουν στις 9 Δεκέμβρη στον ΣΚΑΪ
Οι «Γλυκές Αλχημείες», επιστρέφουν στις 9 Δεκέμβρη στον ΣΚΑΪ

Στο πλάι του θα βρίσκονται οι έμπειροι ζαχαροπλάστες Φώτης και Πόπη Χρυσανθίδη ενώ στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν όπως και κάθε χρονιά εκλεκτοί καλεσμένοι οι οποίοι θα μιλήσουν για τις δικές τους γλυκές επιθυμίες. Η σκηνοθετική επιμέλεια εξακολουθεί να είναι στα χέρια του Κώστα Καπετανίδη ενώ για την πρώτη εκπομπή το υλικό το οποίο έχει επιλεγεί δεν είναι άλλο από την βασιλική… σοκολάτα!

Καθότι όμως η πρεμιέρα έρχεται μέσα στον Δεκέμβρη στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Στέλιο Παρλιάρο να δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα γιορτινά γλυκά τα οποία θα κάνουν τα Χριστούγεννά μας αξέχαστα!