7Cactus: το ελληνικό street deli

6 Νοεμβρίου 2017

Με σήμα το φραγκόσυκο, το 7Cactus παραδίδει μαθήματα αυθεντικού ελληνικού street deli στο Κουκάκι.

Το street food δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι πρόχειρο, χαμηλής ποιότητας και με ευτελή υλικά. Μπορεί να είναι ότι καλύτερο έχεις δοκιμάσει ποτέ σου εάν έχει φτιαχτεί από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για τα ελληνικά προϊόντα και την κουζίνα.

Σε έναν χώρο με μοντέρνα αισθητική στο Κουκάκι, σε έναν κήπο με… φραγκοσυκιές σερβίρονται μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα street food που μπορείς να δοκιμάσεις στην Αθήνα. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις τις επιλογές σου από το μενού στο χέρι ή ακόμα και να τις παραγγείλεις στο γραφείο σου. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, όπου κι αν την απολαύσεις η ποιότητα θα παραμείνει κορυφαία.

Από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα στο 7Cactus μπορείς να απολαύσεις από φρέσκους χυμούς, καφέ και πρωινά με γεύσεις καθαρά ελληνικές και προσανατολισμό… μοντέρνο. Οι επιλογές που προσφέρονται είναι πολλές και ποικίλουν από τις καθημερινές τάρτες με λαχανικά, μέχρι σάντουιτς σε πολλές ποικιλίες ψωμιού, σαλάτες, ζυμαρικά και την ελληνική πίτσα, λαδένια Κιμώλου.

Με σήμα το φραγκόσυκο το 7Cactus παραδίδει μαθήματα αυθεντικού ελληνικού street deli στο Κουκάκι.
Με σήμα το φραγκόσυκο το 7Cactus παραδίδει μαθήματα αυθεντικού ελληνικού street deli στο Κουκάκι.

Από τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες γεύσεις είναι σίγουρα το μικρασιάτικο κουλούρι με κρέμα τυριών, αυγό τηγανητό και καπνιστό μπούτι ενώ από το μενού δεν λείπουν και οι vegan προτάσεις όπως το ψωμί από καλαμπόκι με ταλαγάνι, μαρμελάδα τομάτας και φύλλα βασιλικού.

Ο πιο γλυκός επίλογος σε κάθε επίσκεψη είναι σίγουρα το παστέλι σε ποτήρι, αλλά και το signature γλυκό του 7Cactus μία εναλλακτική σύνθεση μους χαλβά, σοκολάτας και γιαουρτιού.

Χρήσιμες πληροφορίες:
7Cactus
Διεύθυνση: Δημητρακοπούλου 7, Κουκάκι, τηλ.: 213-0452865
Site: http://sevencactus.gr/
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή (08.00-18.00), Δευτέρα κλειστά