Νέα σειρά προϊόντων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη από την εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatas

16 Οκτωβρίου 2017

Η εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatas παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις διατροφικές τάσεις για προϊόντα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, η εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatasεπέλεξε το νέκταρ αγαύης ως γλυκαντικό μέσο για την παραγωγή μιας σειράς προϊόντων με ευφάνταστους συνδυασμούς και ιδιαίτερες γεύσεις. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι τα προϊόντα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη είναι πιο εύπεπτα και απελευθερώνουν τα φυσικά σάκχαρα – των φρούτων και του νέκταρ αγαύης – σταδιακά στον οργανισμό με αποτέλεσμα να γίνεται καλύτερα η διαδικασία της πέψης, ενώ το αίσθημα κορεσμού που συνεπάγεται διαρκεί για περισσότερη ώρα, με αποτέλεσμα να προτείνονται και να προτιμούνται για μια υγιεινή διατροφή.

Επιπλέον, παραμένοντας πιστοί στην φιλοσοφία της, να παράγει χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και χρωστικές, η εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatas κατάφερε να παρασκευάσει προϊόντα με ποσοστά φρούτων που αγγίζουν το 75 %. Τα προϊόντα Jukeros by Dimitris Chomatas προάγουν ιδιαιτέρως την ελληνική φύση, ενώ ξεχωρίζουν για μοναδικότητα τους, τις γεύσεις και τα αρώματα. Η αρώνια, τα βερίκοκα, η μαστίχα Χίου, το πικραμύγδαλο, τα δαμάσκηνα και τα goji berries της ελληνικής φύσης συνδυάζονται υπέροχα με ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά Μαρόκου, κανέλλα Κεϋλάνης και βανίλια Μαδαγασκάρης και τα γευστικά αποτελέσματα θα κατακτήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatas παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων χωρίς ζάχαρη.
Η εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatas παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων χωρίς ζάχαρη.

Το άλειμμα αρώνιας ελληνικής παραγωγής με βανίλια Μαδαγασκάρης είναι ιδανικό για το πρωινό αλλά και για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θελήσετε μια γευστική απόλαυση που θα σας απογειώσει. Το ίδιο και το γευστικό και τονωτικό άλειμμα βατόμουρο με goji berries ελληνικής καλλιέργειας, είναι ιδιαίτερα δυναμωτικό για τον οργανισμό σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας. Το άλειμμα μανταρινιού με μαστίχα από τη Χίο δίνει μια ξεχωριστή, ντελικάτη γεύση στα σπιτικά μπισκότα, τα κέικ και τις τάρτες αλλά θα απογειώσει ένα cocktail ή ένα bellini. Το άλειμμα με βερίκοκα ελληνικής παραγωγής και πικραμύγδαλο θα δώσει το δικό του ξεχωριστό άρωμα σε σπιτικές συνταγές για γλυκά και θα τονώσει τον οργανισμό ευχάριστα όλες τις ώρες. Και τέλος το αρωματικό, παραμυθένιο chutney δαμάσκηνο με τα μαροκινά μπαχαρικά και την κόκκινη πιπεριά θα συμπληρώσει ιδανικά τα κρεατικά και τα τυριά σας.

Η εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatas ιδρύθηκε το 2015 και εδρεύει στην Καλλιθέα, στην οδό Γρυπάρη 52 όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και η κεντρική διάθεση. Τα προϊόντα της εταιρεία Jukeros by Dimitris Chomatas είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα και επίσης εξάγονται στη Γερμανία, την Αυστρία και το Βέλγιο σε επιλεγμένα Delicatessen. Τέλος, να αναφέρουμε ότι εφαρμόζει το σύστημα ISO 22000:2005 και HACCP σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την παραλαβή πρώτων υλών μέχρι την τυποποίηση των προϊόντων, που είναι πλήρως εναρμονισμένα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ασφάλεια τροφίμων.