«Η Ένωση»: Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας 

3 Αυγούστου 2017

Ένα κατάστημα παράδειγμα προς μίμηση έχει δημιουργήσει ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η Ένωση» με πιστοποιημένα αγροτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ένα πρότυπο κατάστημα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία τους τελευταίους μήνες στην Τρίπολη ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας «Η Ένωση». Σε αυτό βρίσκουμε πιστοποιημένα αγροτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές. Ανάμεσα σε αυτά τα περίφημα φασόλια Πρεσπών, ντόπιος τραχανάς, φάβα και φακές από το Βόιο Κοζάνης, γαλακτοκομικά από το Άργος, φυτικά καλλυντικά από τη Μεσσηνία και τη Χίο, γλυκά του κουταλιού και λικέρ από όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού η οποία αποσκοπεί στο να φέρει ακόμα πιο κοντά τους παραγωγούς με τους κατοίκους της περιοχής προσφέροντας υψηλή ποιότητα σε προσιτές τιμές.

Πρωτεργάτης της εν λόγω ενέργειας είναι ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Θανάσης Τσιοτίνας για τον οποίο η λειτουργία του συγκεκριμένου καταστήματος αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως όταν συνεργαζόμαστε και δουλεύουμε όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Λίγα λόγια για τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας αποτελεί τη συνέχεια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας που ιδρύθηκε το 1938 με έδρα την Τρίπολη. Περιφέρεια της είναι οι επαρχίες Μαντινείας, Γορτυνίας, Μεγαλόπολης, μέρος του δήμου Βόρειας Κυνουρίας και η κοινότητα Καρυών Λακωνίας. Έχει στη δύναμή του 594 υδριτικά φυσικά μέλη (αγρότες, κτηνοτρόφους) που προέρχονανται από τη συγχώνευση 15 συνεταιρισμών του νομού Αρκαδίας.
Λειτουργεί με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας με 7 υποκαταστήματα από τα οποία διατίθενται τα πάσης φύσεως αγροτικά εφόδια. Ο ρόλος του νέου Συνεταιρισμού στην αγορά είναι μεγάλος και με τις παρεμβάσεις και τις δραστηριότητες του έχει προσφέρει πολλά στους αγρότες και την Αγροτική οικονομία της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.easarcadias.gr/el/