Πραγματοποιήθηκε το Culinary Summer Festival 2017

27 Ιουνίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Ελληνοκυπριακών Τροφίμων & Ποτών, «Culinary Summer Festival 2017» στο Μόναχο.

Από τις 23 έως και τις 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας η καλοκαιρινή έκθεση Culinary Summer Festival 2017 – Food and Wine Live Show στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανοιχτών εκδηλώσεων έκτασης 3.500 τ.μ. στο κέντρο της πόλης, στην Wittelsbacherplatz. Η έκθεση κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 30.000 επισκεπτών από 20 διαφορετικές εθνικότητες.

Η διοργάνωση φέρει την υπογραφή της εταιρίας Vlasios Simos -Culinary Trading, η οποία εδρεύει στο Μόναχο και θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρική διοργάνωση τροφίμων και ποτών στη Γερμανία και την Αυστρία.

Στόχος της Culinary Summer Festival 2017 – Food & Wine Live Show είναι η παρουσίαση ελληνοκυπριακών τροφίμων και ποτών. Προϊόντα τα οποία είναι αποκλειστικά ελληνικής και κυπριακής προέλευσης συνολικά 150 παραγωγών από την μικρομεσαία παραγωγή και από εταιρίες μη βιομηχανοποιημένης δυναμικής. Γαλακτοκομικά, προϊόντα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, οίνοι και ποτά, αναψυκτικά, αλλαντικά, βιολογικά, φρούτα και λαχανικά «πρωταγωνίστησαν» στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.culinarytrading.com