Ολοκληρώθηκε το Athens Fine Drinking

25 Μαΐου 2017

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το Athens Fine Drinking, η γιορτή του καλού ποτού στο παλιό Χρηματιστήριο.

Από τις 18 μέχρι τις 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Χρηματιστήριο στο κέντρο της Αθήνας το δεύτερο Athens Fine Drinking by World Class προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές γευσιγνωστικές εμπειρίες αλλά και τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε ότι πιο εκλεπτυσμένο έχει να προσφέρει ο χώρος.

Ολοκληρώθηκε το Athens Fine Drinking
Ολοκληρώθηκε το Athens Fine Drinking

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 32 από τα πιο εκλεκτά bars της Αθήνας ενώ σε σχέση με το 2016 ο θεσμός ήταν αρκετά πιο εμπλουτισμένος με περισσότερα events, exclusive mentoring sessions (τα οποία αποκάλυψαν μυστικά από την premium τέχνη των «Perfect Serves») ενώ για μία επιπλέον εβδομάδα τα συνεργαζόμενα μπαρ συνεχίζουν να παρέχουν «Perfect Serve Menus» τα οποία παρουσιάζουν τις perfect serve προτάσεις τους. Στο χρονικό διάστημα των τεσσάρων ημερών τα pop-up bars εναλλάσσοντας με 8 νέα να παρουσιάζονται κάθε μέρα ενώ στο πλαίσιο του proper drinking. To fine drinking όλες τις μέρες συνεχίστηκε και στο Μικρό Χρηματιστήριο όπου οι καταναλωτές είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν Reserve Brands καθώς και όλα τα απαραίτητα εργαλεία ενός bartender.

Athens Fine Drinking
Athens Fine Drinking

Το Athens Fine Drinking είναι ένας θεσμός εμπνευσμένος από το World Class την κορυφαία πλατφόρμα της τέχνης του bartending παγκοσμίως, το οποίο έχει την πρόθεση να μεταδώσει την γνώση των premium spirits στο ευρύ κοινό.