Εκδήλωση του ΕΒΕΑ

15 Μαΐου 2017

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας και το Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνουν εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 και ώρα 16.00, στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη των διμερών σχέσεων μεταξύ της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας, σε εμπορικοοικονομικό επίπεδο και η εξοικείωση των ελληνικών εταιριών που έχουν εξωστρεφή προσανατολισμό και δυναμική.

Εκδήλωση του ΕΒΕΑ
Εκδήλωση του ΕΒΕΑ

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση της οικονομίας της Λευκορωσίας και των δυνατοτήτων για περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς συνεργασίας. Στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες θα απευθυνθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λευκορωσίας, κ. Ολέγκ Κραβτσένκο και έπειτα θα ακολουθήσει η ομιλία του κ. Βαλέριου Λαμπούν, εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας και Προέδρου υποκαταστήματος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στην πόλη Μπρεστ.

Σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση  εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επίτιμο Προξενείο της Λευκορωσίας  στον αριθμό τηλεφώνου 2310591691 και στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ (τηλ. 210 3382342-466) .