Το Greek Gourmet, χορηγός επικοινωνίας της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

15 Ιανουαρίου 2017

Προ των πυλών η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ με το γαστρονομικό site Greek Gourmet να είναι χορηγός επικοινωνίας. Η αντίστροφη μέτρηση για την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει ξεκινήσει. Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου, το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, θα «​​​​​​​πλημμυρίσει»​​​​​​​ με εκλεκτούς θησαυρούς, αρώματα και γεύσεις από την ελληνική γη. 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τα ποιοτικά προϊόντα της χώρας μας και τους παραγωγούς τους. Μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας όπου οι ιδιώτες θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από 300 επιλεγμένους εκθέτες, ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές ανοίγοντας στην επιχείρησή τους νέες προοπτικές.

Φέτος ακόμη πιο εμπλουτισμένη και ανανεωμένη η έκθεση, έρχεται κοντά σας με ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις όπως σεμινάρια οινογνωσίας, ζωντανή μαγειρική απο τον Λευτέρη Λαζάρου και διάσημους σεφ στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» και ελληνικά κοκτέιλ με τσίπουρο και ούζο στο «Πίνουμε Ελλάδα» και υπόσχεται να κάνει την παρουσία εκθετών και κοινού μια μοναδική εμπειρία.

Η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 φιλοξενεί την Περιφέρεια Κρήτης, ως τιμώμενη περιοχή, με σημαντικό αριθμό συμμετοχών σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο ενώ την έκθεση θα τιμήσουν με αυτόνομα περίπτερα άλλες εξι περιφέρειες της Ελλάδας, το Βόρειο Αιγαίο, το Νότιο Αιγαίο, η Στερεά Ελλάδα, η Δυτική Ελλάδα, η Αττική και τα Ιόνια νησιά οι οποίες θα μας πλημμυρίσουν με χρώματα και αρώματα από όλη την Ελλάδα. Τέλος, η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για δεύτερη φορά, το «Greek Chef 2017» έναν πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικής που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας ο οποίος απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές ΣΕΦ.

Η VOLTERRA ΑΕ μεγάλος χορηγός της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Με πολύτιμο σύμμαχό της την κορυφαία εταιρεία Παραγωγής και Προμήθειας Ηλεκτρικού Ρεύματος VOLTERRA ΑΕ, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, θα πραγματοποιήσει το 4ο γαστρονομικό της ταξίδι. Η Volterra δραστηριοποιείται στους τομείς της Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (από ΑΠΕ) και Προμήθειας (Χονδρική & Λιανική). Ο μεγάλος χορηγός της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, Volterra, στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της ΕΞΠΟΤΡΟΦ για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και των τοπικών παραγωγών.

Με τη σφραγίδα της RM International

Τη διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 αναλαμβάνει και φέτος η RM International. Στα 25 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών. 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017: 27 – 30 Ιανουαρίου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ: 27/1: 12.00 – 21.30, 28-29/1: 10.00 – 21.30, 30/1: 10.00 – 17.00 Τιμή Εισιτηρίου : 5 € (ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΩΡΕΑΝ)

Για περισσότερες πληροφορίες: www.expotrof.gr