The Locals: Τα πρώτα Ελληνικά craft cocktails σε can επεκτείνονται

3 Αυγούστου 2022

Λίγους μήνες μετά την δημιουργία τους, τα The Locals, τα πρώτα ελληνικά craft cocktails σε can, έχουν παρουσία σε πάνω από 4.000 σημεία πανελλαδικά.

Η εταιρεία The Craft Spirits Co. των Γιάννη Χήτου και Γιώργου Βενιέρη, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση ανάπτυξης της διανομής των προϊόντων της στο οργανωμένο λιανεμπόριο, στο χονδρικό εμπόριο μέσω σημαντικών συνεργατών ανά την Ελλάδα καθώς και σε σημεία μικρής λιανικής, και πλέον προχωρά στο δεύτερο στάδιο ανάπτυξης και προώθησης στην κρύα αγορά καθώς και σε σημεία μικρής λιανικής, εκτός Αθηνών, με έμφαση στις τουριστικές περιοχές λόγω της αναμενόμενης αυξημένης ζήτησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα The Locals είναι ελληνικά cocktails υψηλής ποιότητας και γεύσης, με τέσσερις διαφορετικές γεύσεις. Τις συνταγές των The Locals έχει επιμεληθεί ο Άρης Χατζηαντωνίου, δημιουργός της λίστας cocktails των MoMix bar. Αυτή την στιγμή κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά σε τέσσερις συνταγές, με 7% αλκοόλ, φυσικά αρώματα, χωρίς ζάχαρη και θα διατίθενται σε single serve cans των 250ml.
Οι τέσσερις πρώτες συνταγές που δημιουργήθηκαν είναι το Silent Muse, ένα εκλεπτυσμένο κοκτέιλ με βάση το τζιν, κομψά συνδυασμένο με το απαλό άρωμα του αγγουριού και την πικράδα του εκχυλίσματος yuzu, το Pornstar Martini, ένα φρουτώδες cocktail με φυσικά αρώματα φρούτων του πάθους σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας βότκα και τη φρεσκάδα του λάιμ, το Madras, ένα από τα πιο εμβληματικά δροσιστικά cocktails που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα μέσα της δεκαετίας του ’40 και αποτελεί το τέλειο μείγμα από υψηλής ποιότητας βότκα, φυσικά αρώματα κράνμπερι και δροσιστικές νότες πορτοκαλιού και το Pom Royal, το αρωματικό cocktail παρασκευασμένο με την πιο εκλεκτή βότκα αναμεμειγμένη με την πλούσια γεύση του ροδιού και το πικάντικο εκχύλισμα τζίντζερ.

Η καινοτομία των The Locals είναι ότι αποτελούν craft cocktails, τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν στο σπίτι τους, στο ιδιωτικό τους party, στην εκδρομή τους ή στη βόλτα τους σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς να απαιτείται να πάνε σε ένα bar ή να τα παρασκευάσουν οι ίδιοι. Καταναλώνονται απευθείας από το can και δεν χρειάζονται προσθήκη πάγου.