Η Organic 3S το νέο μέλος της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας

8 Νοεμβρίου 2021


Η πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας καλωσορίζει στα μέλη της μια ακόμα αμιγώς ελληνική εταιρεία, την Organic 3S Α.Ε., η οποία ξεκίνησε από το εμπόριο βιολογικών προϊόντων και έφθασε στον τομέα παραγωγής τροφίμων.

Η Organic 3S Α.Ε έχει έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής και επικεντρώνεται στην παραγωγή δημητριακών, μπαρών δημητριακών και snack δημητριακών, προϊόντων δημητριακών χωρίς γλουτένη και βιολογικής καλλιέργειας, στην παραγωγή υγρών γλυκαντικών, με γλυκαντικό από το φυτό stevia σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΨΑ καθώς και στην εμπορία βιολογικών προϊόντων.
Το νέο μέλος της κοινότητας από τη δημιουργία του δικού του brand βιολογικών προϊόντων Three friends μέχρι και σήμερα εξελίσσεται καθημερινά ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καταναλωτών, με γνώμονα την ασφάλεια των τροφίμων.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Organic 3S Α.Ε καταγράφει πλέον σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής και επενδύει στη συνεχή έρευνα και
ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων. Η Organic 3S A.E ενώνει δυνάμεις με την Κοινότητα της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά-Μας για την ενίσχυση της εγχώριας επιχειρηματικότητας με συντονισμένες δράσεις εντός κι εκτός
συνόρων.