Η Φάρμα Μπράλου γιορτάζει τα 10 της χρόνια με νέο κατάστημα στη Βάρη

11 Αυγούστου 2021

Με ένα νέο κρεοπωλείο στη Βάρη, που θα έχει σύντομα και το δικό του ψητοπωλείο, γιόρτασε τα 10 χρόνια της η Φάρμα Μπράλου, που επεκτείνει συνεχώς την πρότασή της.

Πέρασε κιόλας μια δεκαετία απο τότε που η Φάρμα Μπράλου σύστησε στο γαστρονομικό κοινό της Αθήνας τα T-bone και τις σπαλομπριζόλες ωρίμασης 30 και 60 ημερών, τα strip loin και τα rib eye από Black Angus, τα μπούτια κι τις πανσέτες μαύρου χοίρου. Η πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα στην Φθιώτιδα, τα κρεοπωλεία και τα from farm to table εστιατορικά της σενάρια, κάλυψαν πολλές διαφορετικές πτυχές της κρεατοφαγίας, προσθέτοντας συνεχώς νέες προτάσεις. Μέσα στην πρώτη δεκαετία δράσης της, η Φάρμα αύξησε την παραγωγή κρέατος και γάλακτος, δημιούργησε το δικό της τυροκομείο, ενώ πριν από μερικά χρόνια απέσπασε το Βραβείο Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Το νέο Mega κατάστημα στη Βάρη, το οποίο από το φθινόπωρο θα έχει το δικό του ψητοπωλείο, έρχεται να συμπληρώσει την πρόταση της Φάρμας Μπράλου. Μάλιστα η εταιρεία θέλοντας να συστήσει στο κοινό των νοτίων προαστίων – κι όχι μόνο – τα εκλεκτά προϊόντα της, όπως τα κατάμαυρα κοτόπουλα Ayam cemani από την Ινδονησία, τους χοίρους Mangalica από την Ουγγαρία και τα Red Aberdeen Angus από τη Σκωτία, τα νέα έτοιμα παρασκευάσματα κρέατος, καθώς επίσης και τις καινούργιες προσθήκες στη συλλογή της σε deli προϊόντα από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, γιορτάζει τα δέκα της χρόνια με μειώσεις τιμών που φτάνουν το 30%, οι οποίες ισχύουν και για παραγγελίες μέσω του e-shop της.