Αρωματικό νερό Μελισσόχορτου απο την Aitheria

10 Αυγούστου 2021

Το αρωματικό νερό αποτελεί προϊόν απόσταξης. Πρόκειται για το αποσταγμένο νερό που παραλαμβάνεται μετά το διαχωρισμό του από το αιθέριο έλαιο. Περιέχει μικρές ποσότητες αιθέριου ελαίου ευρισκόμενες σε διασπορά σαν μικροσκοπικά σταγονίδια. Τα αρωματικά νερά περιέχουν 2000 φορές μικρότερη αρωματική σύνθεση από τα αιθέρια έλαια και για τον λόγο η χρήση τους είναι ασφαλής για παιδιά ευαίσθητες ηλικιακές ομάδες και κατοικίδια.

Το αρωματικό νερό του μελισσόχορτου από την AItheria είναι 100% φυσικό προϊόν που παράγεται από απόσταξη φύλλων του φυτού Melissa Οfficinalis.

Οι χρήσεις του

  • Το αρωματικό νερό μελισσόχορτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εντομοαπωθητικό και είναι ασφαλές για παιδιά και βρέφη . Ψεκάστε συχνά σαν λοσιόν στο σώμα σας.
  • Χρησιμοποιήστε το αρωματικό νερό μελισσόχορτου ως τονωτική λοσιόν για το δέρμα σας. Έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και ενδείκνυται και για ευαίσθητες επιδερμίδες! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο ανακουφίζοντας την κουρασμένη επιδερμίδα, προσφέροντας παράλληλα και σύσφιξη.
  • Το άρωμα μελισσόχορτου είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό. Βιβλιογραφικές αναφορές καταγράφουν τη συμβολή του μελισσόχορτου στην τόνωση του νευρικού συστήματος και την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Σε περιπτώσεις έντονου άγχους και θυμού, αλλά και όταν απλά θέλετε να χαλαρώσετε, ψεκάστε το πρόσωπό σας με αρωματικό νερό μελισσόχορτου.