Το 5ο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ διοργανώνει e-Β2Β συναντήσεις

4 Ιουνίου 2021

Ένα διήμερο ψηφιακών Β2Β συναντήσεων διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του 5ου Ελληνογερμανικού Οικονομικού Φόρουμ, με τίτλο «Όραμα Ανάπτυξης – Εμβληματικές Επενδύσεις», που πραγματοποιεί 8 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι e-B2B συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 8 Ιουνίου από τις 16:00 έως τις 19:00 (EEST) και την Τετάρτη 9 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 14:00 (EEST), μέσω e-πλατφόρμας, που αναπτύχθηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό. Ήδη το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στις B2B επαφές έχουν εκδηλώσει πολυάριθμες ελληνικές και γερμανικές επιχειρήσεις, προερχόμενες από βασικούς κλάδους της οικονομίας, όπως η ενέργεια κι οι ΑΠΕ, η διαχείριση απορριμμάτων η τεχνολογία πληροφοριών και τηλεπικοινωνιών (ICT), ο τουρισμός και η αγροδιατροφή.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα των ψηφιακών e-B2B συναντήσεων είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι, αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θα έχουν τη δυνατότητα, αρχικά να οργανώσουν τα ραντεβού τους και ακολούθως να τα πραγματοποιήσουν σε αυστηρά προγραμματισμένους χρόνους.

Για την εγγραφή στην πλατφόρμα και για τον προγραμματισμό των B2B συναντήσεων, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το link: https://5th-german-hellenic-economic-forum.b2match.io/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο