Χυμοί ροδιού από τον ΑΣΟΠ

8 Ιουνίου 2021

Φρεσκοστυμμένος φυσικός χυμός «το ελληνικό Ρόδι» από τον συνεταιρισμό ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου Δράμας.

Ο φρεσκοστυμμένος χυμός «το ελληνικό Ρόδι» του ΑΣΟΠ είναι απόλυτα φυσικός. Προσφέρεται ατόφιος, χωρίς αραιώσεις, συμπυκνώματα ή συντηρητικά. Έτσι διατηρεί όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά του στοιχεία αναλλοίωτα και πάνω από όλα την υπέροχη βραβευμένη γεύση του! Παράγεται 100% από ελληνικά ρόδια της ποικιλίας Wonderful από τις καλλιέργειες ροδιάς της ομάδας του ΑΣΟΠ. Τα ρόδια συλλέγονται και μεταφέρονται στις εγκαταστάσεις, όπου χυμοποιούνται και εμφιαλώνεται ο χυμός τους έχοντας αφαιρέσει τη φλούδα με τεχνολογία clear juice. Έτσι ο χυμός είναι ιδιαίτερα γευστικός, χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα ή ζάχαρη για να απομακρυνθεί η πικρή γεύση του φλοιού. Ο χυμός «Ρόδι» εμφιαλώνεται σε γυάλινες φιάλες πιστοποιημένες για τρόφιμα, χωρίς αραιώσεις, συμπυκνώματα ή συντηρητικά, ατόφιος όπως τον προσφέρει η φύση, διατηρώντας όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά του στοιχεία αναλλοίωτα και πάνω από όλα την υπέροχη γεύση του.
Γεύση βραβευμένη με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards – iTQi Brussels) από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας. Ο χυμός «Ρόδι» διατίθεται βιολογικός και σε 3 υπέροχους συνδυασμούς: 

  • Ρόδι με αρώνια, 
  • Ρόδι με aloe vera και 
  • Ρόδι με μύρτιλλο αλλά και bio.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 2005 και είναι αναγνωρισμένος ως Οργάνωση (Ομάδα) Παραγωγών (Ο.Π.), έχει έδρα το Δ.Δ. Αγίου Αθανασίου του Δήμου Δοξάτου, του Νομού Δράμας και η πλήρης ονομασία του είναι «Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Οπωροκηπευτικών Αγίου Αθανασίου Δράμας» εν συντομία ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου. Σε όλη την Ελλάδα περισσότεροι από 1000 παραγωγοί της ομάδας του ΑΣΟΠ καλλιεργούν τα 10.000 από τα 20.000 στρέμματα ροδιάς που καλλιεργούνται, συνολικά στην χώρα μας, με το μοντέλο της συμβολαιακής γεωργίας.