Κριθαράκι Λαχανικών από το “Μαγγίρι”

26 Μαΐου 2021

Μια νέα γευστική πρόταση έρχεται από το εργαστήρι της Ασπασίας Γιακουμάκη στο Ηράκλειο Κρήτης γεμάτη αρώματα και αυθεντικές γεύσης.

Το Κριθαράκι Λαχανικών με σιμιγδάλι και φρέσκα λαχανικά όπως παντζάρι, καρότο και σπανάκι αποτελεί μια νέα γαστριμαργική πρόταση που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Πολύχρωμο και αρωματικό αποτελεί ένα πλήρες γεύμα αλλά και ιδανικό συνοδευτικό για το κρέας.

To Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών “ΜΑΓΓΙΡΙ”, πιστό στην παράδοση, δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει αγνά και ποιοτικά ζυμαρικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές προσμίξεις, ζυμωμένα με αυγά ελευθέρας βοσκής και ολόφρεσκο πρόβειο γάλα από τοπικούς παραγωγούς. Παράλληλα με τις παραδοσιακές γεύσεις όπως είναι οι χυλοπίτες, στριφτάρια, κριθαράκι,τραχανάς, το εργαστήρι “ΜΑΓΓΙΡΙ” εξέλιξε τις παραδοσιακές συνταγές προσφέροντας ιδιαίτερες προτάσεις  όπως χυλοπίτες με μελάνι σουπιάς, χυλοπίτες με χαρουπάλευρο, βίδες με κουρκουμά, βίδες με βασιλικό και σκόρδο, βίδες με δίκκοκο σιτάρι, βίδες χωρίς γλουτένη, βίδες με λαχανικά, βίδες με ανθότυρο