Τριπλή χρυσή διάκριση για τα προϊόντα φέτας Π.Ο.Π ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

30 Απριλίου 2021

Τρία προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ διακρίθηκαν με το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας στον 60ο Διαγωνισμό από το Διεθνές Ινστιτούτο Monde Selection. 

Για ακόμη μία χρονιά, τρία προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ ξεχώρισαν για την υψηλή ποιότητα και γεύση τους και διακρίθηκαν με το Χρυσό Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας στον 60ο Διαγωνισμό από το Διεθνές Ινστιτούτο Monde Selection.
Η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. βραβεύτηκε και πάλι για την αυθεντική γεύση της, το πλούσιο άρωμά της και τη σταθερά κορυφαία ποιότητά της.
Η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι, απέσπασε το χρυσό βραβείο, αποδεικνύοντας ότι παρόλο που έχει σημαντικά λιγότερο αλάτι, διατηρεί όλα τα ποιοτικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της κλασικής φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ.
Τέλος, για την γεύση της και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, βραβεύτηκε από τους κριτές και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π., που παράγεται αποκλειστικά από ελληνικό, βιολογικό, αιγοπρόβειο γάλα.

Monde Selection

Το Monde Selection είναι ένα Διεθνές Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες, που εδώ και 60 χρόνια, επιβραβεύει καταναλωτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, μέσα από μία ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης των οργανοληπτικών τους χαρακτηριστικών, σε συνεργασία με πάνω από 80 σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, οινολόγους διεθνούς φήμης, καθηγητές πανεπιστημίων, διατροφολόγους και άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ κατέχει εδώ και χρόνια μία ξεχωριστή θέση στο τραπέζι των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών. Και για τις τρεις εκδοχές της έχει αποσπάσει συνολικά μέχρι σήμερα 57 βραβεία από κορυφαίες, παγκοσμίως αναγνωρισμένες διοργανώσεις και μπορεί να θεωρηθεί ως η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο.