Η RM International με τη στήριξη της Wise Greece προσέφερε τρόφιμα σε Δομές της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

13 Απριλίου 2021

Τα τρόφιμα διατέθηκαν στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και σε οίκους ευγηρίας στη Λαμία, στη Στυλίδα και στη Σπερχειάδα

Η RM International, διοργανώτρια της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την πολύτιμη στήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Wise Greece, υλοποίησαν πρόσφατα μια πολύ σημαντική δράση με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα. Συγκεκριμένα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, προχώρησαν στη διανομή τροφίμων στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, καθώς και σε οίκους ευγηρίας στη Λαμία, στη Στυλίδα και στη Σπερχειάδα.

Στόχος της κίνησης αυτής ήταν να καλυφθούν βασικές ανάγκες σίτισης των ανθρώπων που φιλοξενούνται στις παραπάνω Δομές. Με αυτό τον τρόπο, η RM International, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Wise Greece συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση του έργου τους και στέκονται αρωγοί δίπλα τους, βοηθώντας ενεργά να ξεπεραστούν δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία.

Απο αριστερά:
Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών
Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός
Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Κώστας Καραγιάννης
διοργανωτής της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ Κωστής Μοσχονάς
Απο αριστερά:
Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών
Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός
Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Κώστας Καραγιάννης
διοργανωτής της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ Κωστής Μοσχονάς

Ο διοργανωτής της EΞΠΟΤΡΟΦ, Κωστής Μοσχονάς, δήλωσε σχετικά:

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συμμετοχή της RM International στη δράση αυτή, αλλά και για την άρτια και εξαιρετική συνεργασία μας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την ΜΚΟ Wise Greece. Η διανομή τροφίμων σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μας γέμισε δύναμη και τα χαμόγελα που τους χαρίσαμε είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Στην RM International παραμένουμε πάντοτε πιστοί στις αξίες μας με υπευθυνότητα, ενώ προτεραιότητά μας αποτελεί η στήριξη και η ευαισθητοποίηση για όσους μας χρειάζονται. Ευχόμαστε να μας δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο μέλλον


Τέλος, η δράση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, αντανακλώντας την ευαισθησία απέναντι σε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται έμπρακτη συμπαράσταση.