Ολοκληρώθηκε η The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ

18 Μαρτίου 2021

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Μαρτίου η πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών The DeliFair by EXPOTROF.

Η πρώτη online έκθεση τροφίμων και ποτών, The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία έπειτα από την ένθερμη ανταπόκριση των επιχειρηματιών και παραγωγών του κλάδου.
Η έκθεση που φέρνει κοντά τους Έλληνες παραγωγούς με τους επαγγελματίες του κλάδου από 1 έως 12 Μαρτίου 2021 και για δυο εβδομάδες φιλοξένησε στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.thedelifair.gr 215 παραγωγούς, 2.500 προϊόντα, 60 webinars και πάνω από 60.000 επισκέπτες.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών της χώρας παρουσιάστηκαν 60 webinars, live cooking, Meet the producer, με πάνω από 10.000 θεάσεις, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 1000 ραντεβού παραγωγών με επιχειρήσεις του κλάδου και μεγάλες αλυσίδες από τον χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων και της χονδρικής σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 5.500 αιτήματα για αποστολή δειγμάτων.

Η πρωτόγνωρα μεγάλη συμμετοχή τόσο των παραγωγών και επιχειρηματιών του κλάδου, όσο και των επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό η The DeliFair by EXPOTROF επιφυλάσσεται για ακόμη περισσότερα δρώμενα και One to One συναντήσεις στην επόμενη διαδικτυακή ή φυσική έκθεση τροφίμων και ποτών που θα διεξαχθεί το 2022.Ευχαριστούμε θερμά τους παραγωγούς, τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες της έκθεσης για την συμμετοχή τους στην νέα αυτή διαδικτυακή προσπάθεια.

Δείτε όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της πρώτης διαδικτυακής έκθεσης The DeliFair by EXPOTROF

Δείτε ξανά τα δωρεάν webinars εδώ