Παράταση για την The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ

5 Μαρτίου 2021

Από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου έως την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 παρατείνεται η πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών, έπειτα από την ένθερμη ανταπόκριση των επιχειρηματιών του κλάδου.

Η πρώτη online έκθεση τροφίμων και ποτών, The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ παρατείνεται για μια εβδομάδα, έπειτα την ένθερμη ανταπόκριση των επιχειρηματιών και παραγωγών του κλάδου.

Η έκθεση που φέρνει κοντά τους έλληνες παραγωγούς με τους επαγγελματίες του κλάδου από 1 έως 5 Μαρτίου 2021, φιλοξένησε στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.thedelifair.gr 215 παραγωγούς, 2.500 προϊόντα και 60.000 επισκέπτες.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών της χώρας παρουσιάστηκαν 60 webinars, live cooking, Meet the producer, με πάνω από 10.000 θεάσεις, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 1000 ραντεβού παραγωγών με επιχειρήσεις του κλάδου και μεγάλες αλυσίδες από τον χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων και της χονδρικής, ενώ πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 4.000 αιτήματα για αποστολή δειγμάτων.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής τόσο των παραγωγών και επιχειρηματιών του κλάδου, όσο και των επισκεπτών από Ελλάδα και εξωτερικό η The DeliFair by EXPOTROF παρατείνεται για μία εβδομάδα δίνοντας την δυνατότητα για ακόμη περισσότερες One to One online συναντήσεις στους παραγωγούς που επιθυμούν, να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να διευρύνουν τις δυνατότητες συνεργασίας με φορείς τόσο της εγχώριας όσο και διεθνής αγοράς .

Ανακαλύψτε την έκθεση
Δείτε ξανά τα δωρεάν webinars