Πρεμιέρα για τη The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ τη Δευτέρα 1 Μαρτίου

27 Φεβρουαρίου 2021

Από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου έως την Παρασκευή 5 Μαρτίου, έρχεται στις οθόνες μας η πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών.

Η πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών έρχεται στις οθόνες μας τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021, στις 10.00 το πρωί, φέρνοντας σε επαφή τους Έλληνες παραγωγούς και τις επιχειρήσεις με τους επαγγελματίες της εστίασης και της αγοράς τροφίμων.

Περισσότερα από 2000 προϊόντα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, γεύση και καινοτομία τους θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν οι επισκέπτες της πρώτης The DeliFair by EXPOTROF, μέσα σε μια εβδομάδα γεμάτη γεύση και άρωμα Ελλάδας. Περισσότεροι από 200 Έλληνες παραγωγοί, με τα μοναδικά προϊόντα τους, θα βρίσκονται ζωντανά στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα www.thedelifair.gr για να συνομιλήσουν ζωντανά με τους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης αλλά και τους φίλους της γαστρονομίας, πραγματοποιώντας One to One online συναντήσεις.
Από 1 έως 5 Μαρτίου, με μια απλή εγγραφή, οι επαγγελματίες επισκέπτες της πρώτης digital έκθεσης τροφίμων και ποτών, θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας, ενώ θα μπορούν να ζητήσουν και αποστολή δειγμάτων στο χώρο τους, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας.

Ταυτόχρονα, στις ανοιχτές προς το κοινό online εκδηλώσεις που έχουν ετοιμάσει οι συντελεστές της The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τάσεις της αγοράς, να μάθουν μυστικά επιτυχίας και χρήσιμες πρακτικές για το μέλλον της εστίασης και να παρακολουθήσουν live γαστρονομικά event από κάθε γωνιά της Ελλάδος, μέσα από μια σειρά θεματικών ενοτήτων («Meet the producers», «Live cooking») κλπ.

Δείτε αναλυτικά όλη την λίστα των webinars τα οποία θα διεξάγονται έως τις 5 Μαρτίου, δηλώνοντας συμμετοχή
Η The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα διεξαχθεί online στις 1-5 Μαρτίου 2021, από τις 10.00π.μ έως 18.00μ.μ. Ανακαλύψτε την έκθεση