Δηλώστε συμμετοχή ως επισκέπτης

1 Φεβρουαρίου 2021

Η πρώτη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων και ποτών «The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ» έρχεται από 1 έως 5 Μαρτίου 2021 τόσο για να ενισχύσει την εμπορική δραστηριότητα και εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων όσο και για να φέρει σε επικοινωνία τους επαγγελματίες επισκέπτες με τους παραγωγούς μέσα από πρακτικές και ευέλικτες διαδικασίες.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή ως επισκέπτης της έκθεσης και ανακαλύψτε μοναδικά ελληνικά προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα, την γεύση και την καινοτομία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δηλώστε συμμετοχή ως επισκέπτης στη «The DeliFair by ΕΞΠΟΤΡΟΦ» γιατί:

  1. Θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε One to One online συναντήσεις με τους παραγωγούς που συμμετέχουν στην έκθεση, να ενημερωθείτε για τα προϊόντα τους αλλά και να διερευνήσετε τις δυνατότητες συνεργασίας.
  2. Θα μπορείτε να κάνετε αίτημα αποστολής δειγμάτων για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, έτσι ώστε να τα παραλάβετε στον χώρο σας και να αποφασίσετε εάν καλύπτουν τις ανάγκες σας ως επαγγελματία.
  3. Θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα και τις νέες τάσεις της αγοράς, μέσα από μια σειρά live workshops και εκπαιδευτικών webinars.
  4. Θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τον κατάλογο προϊόντων του thedelifair.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ζητώντας δείγματα και επικοινωνώντας απευθείας με τους παραγωγούς της έκθεσης.

Η διαδικτυακή έκθεση “The DeliFair by EXPOTROF”, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας της αποτελεί ένα σύγχρονο και καινοτόμο σημείο συνάντησης για τους Έλληνες παραγωγούς με τους εγχώριους και διεθνείς αγοραστές από τους κλάδους της μαζικής εστίασης, των ξενοδοχείων, της οργανωμένης λιανικής και του χονδρεμπορίου. Για να λάβετε μέρος στην πρώτη online έκθεση μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής