Αρτόκοσμος Σπάρτης: Μυρωδιές που φτάνουν μέχρι την Αμερική

4 Φεβρουαρίου 2019

Μυρωδιές που δημιουργούν μνήμες ξεχειλίζουν από το αρτοποιείο Αρτόκοσμος Σπάρτης κάθε μέρα και φτάνουν μέχρι την Αμερική

Μυρωδιές από φρεσκοψημένο ψωμί, γλυκίσματα, τραγανό παξιμάδι πλημμυρίζουν καθημερινά το αρτοποιείο Αρτόκοσμος Σπάρτης δίνοντας την πιο δελεαστική πρόσκληση να εισέλθει κανείς. Με στόχο το χαμόγελο των πελατών τους, οι αρτοποιοί από το αρτοποιείο Αρτόκοσμος Σπάρτης καθημερινά δημιουργούν με αγνά υλικά και σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές τα πιο φρέσκα ψωμάκια, αρτοσκευάσματα, κέικ και γλυκά ώστε κάθε μπουκιά να ξυπνά αναμνήσεις αυθεντικών γεύσεων ή να δημιουργεί νέες μνήμες.
Χωρίς αυτοματοποιημένες διαδικασίες και χρησιμοποιώντας μόνο φρέσκα και αγνά υλικά ο Αρτόκοσμος Σπάρτης έχει ως στόχο να ικανοποιεί όλους τους πόθους για φρέσκα αρτοσκευάσματα.
Οι αρτοποιοί δίνουν όλη τους την τέχνη στην κουζίνα, για να πετύχουν την άριστη ποιότητα και γεύση των αρτοσκευασμάτων, τα οποία φτιάχνονται χωρίς τη χρήση τεχνητών ουσιών.
Μάλιστα από τον Αύγουστο του 2018 τα μοναδικά παξιμάδια του αρτοποιείου “ταξιδεύουν” εκτός συνόρων πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ταξίδι πέρα από τον Ατλαντικό. Από τον Αύγουστο ξεκίνησε η συνεργασία στην Αμερική με τα TITAN FOODS, όπου πλέον μπορεί κανείς να βρει τα παξιμάδια του αρτοποιείου Αρτόσκοσμος Σπάρτης. Η εξαγωγή αυτή σήμανε και την αρχή μιας νέας εποχής καθώς σταδιακά κι άλλα προϊόντα του αρτοποιείου θα ταξιδέψουν για Αμερική.

Αρτόκοσμος Σπάρτης
Κεντρικό:Διοσκούρων 126, Σπάρτη
Υποκατάστημα:Γυθείου 55-57, 1ο χλμ. Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου
Τηλέφωνο: 2731081554
Υποκατάστημα: 2731023641
Site: https://artokosmos-spartis.webnode.gr/
Email: [email protected]