Λευκόν ΣΝ: ένα ελαιόλαδο σαν άρωμα

18 Δεκεμβρίου 2018

Χρυσοπράσινο χρώμα, παχύρρευστη υφή και φρουτώδες άρωμα. Αυτό είναι το ελαιόλαδο Λευκόν ΣΝ που κέρδισε στο διεθνή διαγωνισμό LONDON AWARD 2017 το χάλκινο βραβείο για την ποιότητα του.

Ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου του Λονδίνου είναι ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς ελαιολάδου στον κόσμο, ο οποίος πραγματοποιείται στην καρδιά μίας από τις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές. Το ελαιόλαδο Λευκόν ΣΝ κατάφερε να ξεχωρίσει για την μοναδική ποιότητα του και να κατακτήσει LONDON AWARD for Premium Quality Olive Oil 2017.
Η Λευκόν Σ.Ν. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει την έδρα της στο Λευκό Αιτωλοακαρνανίας σε υψόμετρο 650 μ. πάνω από την λίμνη Τριχωνίδα και περιστοιχίζεται από περίπου 100 στρέμματα ελαιώνα. Στόχος της είναι να διασφαλίσει άριστη ποιότητα έξτρα παρθένου ελαιολάδου με εξαιρετικές ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του ανθρώπου. Διατηρεί την παλαιϊκή ποικιλία της περιοχής “μαστοελιά“, η οποία είναι ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες και προσφέρει πλούσια αρώματα και γεύσεις. Συλλέγει τον καρπό της ελιάς έναν-έναν με το χέρι και τον επεξεργάζεται εντός 6ώρου με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης σε πιστοποιημένο ελαιοτριβείο. Έτσι το λάδι της Λευκόν Σ.Ν. αποκτά υψηλή διατροφική αξία, συνίσταται για μία ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες και εγγυάται μία απολαυστική εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων υψηλών προδιαγραφών. Χαρακτηριστική ιδιότητα του λαδιού είναι το χρυσοπράσινο χρώμα, η παχύρρευστη υφή και το φρουτώδες άρωμα.

Λευκόν Σ.Ν.
Θέρμο, Αιτωλοακαρνανίας
Τ.Κ. 30008
Τηλ: 210 9642567
Κιν: 6944 554742
Email: [email protected]