Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό μαγειρικής «Greek Chef 2019».

4 Δεκεμβρίου 2018

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2019» και οι ενδιαφερόμενοθι μπορούν να επιλέξουν τις κατηγορίες στις οποίες μπορούν  να λάβουν μέρος.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τους καλύτερους σεφ από τις σχολές μαγειρικές, αλλά και επαγγελματίες σεφ, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2019». Σε συνεργασία με το Chef Club Κρήτης και τις λέσχες Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, Κέρκυρας, Πελοποννήσου, συνδιοργανώνουν τον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής που φιλοδοξεί να αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός που έγινε θεσμός, θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Με κύριο στόχο να προβάλουν τα τοπικά προϊόντα, την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή, οι συμμετέχοντες και φέτος θα επιστρατεύσουν την φαντασία τους και την δημιουργικότητα τους για να εντυπωσιάσουν τους διακεκριμένους  Έλληνες Chef που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Για 4η χρονιά, στα πλαίσια της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο μαγειρικός διαγωνισμό θα λάβουν μέρος τόσο σπουδαστές σχολών μαγειρικής που θέλουν να αναδείξουν το ταλέντο τους, όσο και επαγγελματίες σεφ που επιθυμούν να κάνουν γνωστή την τέχνη τους στο ευρύ κοινό.

To 2018, το διαγωνισμό τίμησαν με την παρουσία τους σχεδόν σύσσωμες οι σχολές μαγειρικής της Ελλάδας στέλνοντας εκπροσώπους σπουδαστές και επαγγελματίες σεφ. Το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τις  συμμετοχές να ανέρχονται στις 550. Για το 2019 ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ, ενώ τα πιάτα που θα παρουσιαστούν στον φετινό διαγωνισμό «Greek Chef 2019» υπόσχονται μοναδικές γαστριμαργικές εκπλήξεις.

Για το 2019, εκτός από τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2019» λαμβάνει χώρα για δεύτερη φορά και η κατηγορία «Young Greek Chef» η οποία απευθύνεται σε σπουδαστές δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ και αποτελεί την ανώτατη διάκριση σε επίπεδο σχολών, ενώ για πρώτη φορά στην κουζίνα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ πραγματοποιείται ο διαγωνισμός « Greek Chef Junior» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό πατήστε εδώ