Το Funky Gourmet γιορτάζει τα δέκα του χρόνια και ανανεώνεται

4 Δεκεμβρίου 2018

Σε νέο πόστο και με πολλές εκπλήξεις, το πολυβραβευμένο Funky Gourmet κλείνει την πρώτη δεκαετία της ζωή του.

Έπειτα από δέκα χρόνια ζωής και λειτουργίας, με εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, δυο αστέρια Michelin και δυο Χρυσούς Σκούφους, το Funky Gourmet ανακοινώνει την νέα του συνεργασία με την Ionian Enterprises S.A. και την δημιουργία ενός νέου εστιατορίου στην καρδιά της Αθήνας.
Πριν δέκα χρόνια άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό ταράζοντας τα νερά της αθηναϊκής εστίασης και αλλάζοντας καθοριστικά το τοπίο της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας. Αποκομίζοντας διθυραμβικές κριτικές όλα αυτά τα χρόνια, εμπειρίες και γνώσεις, ώριμοι και με μεγαλη χαρα για την μέχρι τώρα πορεία τους, ο Νίκος Ρούσσος και η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη ανακοίνωσαν την δημιουργία του νέου Funky Gourmet εντός του ξενοδοχείου Hilton.
Το εστιατόριο θα συνεχίσει να λειτουργεί στην τωρινή του τοποθεσία στον Κεραμεικό μέχρι το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, ενώ το 2019 θα παραμείνει κλειστό για όλο το χρόνο για το κοινό. Θα συνεχίσει σαν εργαστήρι έρευνας και πειραματισμού για την προετοιμασία του μενού του νέου εστιατορίου, με στόχο να ανεβάσει την avant garde ελληνική κουζίνα σε άλλο επίπεδο. Σ’ αυτό το διάστημα, το διάσημο ντουέτο και η ομάδα τους θα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες Private Cheffing και να φιλοξενούν Private Cheffing Events, ενώ παράλληλα θα στήσουν και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον pop-up στο Ikarus της Αυστρίας το Νοέμβριο του 2019 – ένα από τα top εστιατόρια του κόσμου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να ετοιμάσουν κι άλλο ένα pop-up εδώ στην Αθήνα.
Το νέο Funky Gourmet αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του εντός του ξενοδοχείου Hilton στις αρχές του 2020.