Έρχεται το φεστιβάλ ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

3 Δεκεμβρίου 2018

Το πιο «γλυκό» φεστιβάλ έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Το 10ο φεστιβάλ ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας έρχεται στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου παρουσιάζοντάς μας σπάνιες ποικιλίες και ιδιαίτερες γεύσεις.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα και αποτελεί τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό.
Στόχος και του 10ου φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.
Από το φεστιβάλ δεν θα λείψουν ιδιαίτερες εκδηλώσεις για μεγάλους και μικρούς, ενώ το 9ο Συνέδριο για το ελληνικό μέλι και τα προϊόντα του θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, με πολλές θεματικές που αφορούν το μέλι, την παραγωγή του, τη διακίνησή του κ.ο.κ.
Μέσα σε όλα, θα υπάρξουν και εκδηλώσεις που θα διασκεδάσουν τα παιδιά, όπως ο Καραγκιόζης ο Μελισσοκόμος, που θα προσπαθήσει να μυήσει τα παιδιά στα μυστικά της Μελισσοκομίας. Το Θέατρο Σκιών Αθανασίου θα βρίσκεται στο χώρο του φεστιβάλ και τις τρεις ημέρες και θα δώσει δύο παραστάσεις το Σάββατο 8/12 στις 18.00 και την Κυριακή 9/12 στις 12.00.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ