Amarino: ο αφρός του Ψηλορείτη!

22 Νοεμβρίου 2018

Κρεμώδες,αέρινο και ελαφρύ,το Amarino αποτελεί το γευστικό μυστικό της Κρητικής σαλάτας!

Με σεβασμό στην παράδοση, γνώση της τέχνης της τυροκομίας, εμμονή στην άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος και επιμονή στην τήρηση της ορθής επεξεργασίας, το Τυροκομείο Αμάρι, υποκατάστημα της εταιρείας Μανουκαράκης ΑΕ, συνδυάζει την υψηλή ποιότητα του γάλακτος της περιοχής, την πολυετή πείρα, την τεχνογνωσία και την αγάπη για την τυροκομία, με τις υπερσύγχρονες μεθόδους τυροκόμισης, παράγοντας αγνά βιολογικά προϊόντα.
Η ιστορία της ξεκινά, όταν το 1970, όταν μια μικρή οικογενειακή μονάδα με μεράκι και αγάπη τυροκομούσε το εξαιρετικής ποιότητας γάλα της περιοχής. Από γενιά σε γενιά το τυροκομείο εξελίσσεται, ώσπου το 2017 η Μανουκαρακης ΑΕ εξαγόρασε το Τυροκομείο Αμάρι και έτσι η παραπάνω εταιρεία που τα τελευταία 40 χρόνια αντιπροσωπεύει μεγάλες εταιρείες τροφίμων στην Κρήτη, αποκτά τη δική της παραγωγική μονάδα με στόχο τα ποιοτικά κρητικά προϊόντα.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται από βιολογικό γάλα που προέρχεται από αιγοπρόβατα ντόπιας φυλής, τα οποία τρέφονται σε περιοχές της Κρήτης , στον Ψηλορείτη και τα Λευκά όρη από συγκεκριμένους κτηνοτρόφους, οι οποίοι πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της βιολογικής κτηνοτροφίας. Τα ζώα είναι ελευθέρας βοσκής και δίνουν γάλα απόλυτα βιολογικό, υψηλής θρεπτικής αξίας και με αρώματα, τα οποία παίρνουν από τα σπάνια βότανα που φύονται στις παραπάνω περιοχές.
Δοκιμάστε τα 11 διαφορετικά «Τυριά Αμάρι» και ένα είναι σίγουρο, θα τα αγαπήσετε! Με «πρωταγωνιστή» το Amarino ένα κρεμώδες, αέρινο και ελαφρύ, αλειφόμενο τυρί, το οποίο δημιουργείται από αιγοπρόβειο γάλα. Παράγεται αμέσως μετά την παστερίωση του γάλακτος, τοποθετείται σε ειδικά δοχεία πήξης για 1 μέρα, κρέμεται σε τσαντίλες, ώστε να αποβάλει τα υγρά του και συσκευάζεται σε μόλις 3 ημέρες από την παραγωγή του! Με υπέροχη απαλή γεύση, λίγο υπόξινη, και πλούσια αρώματα, μπορείτε να το απολαύσετε σε γλυκό ή σε αλμυρό συνδυασμό.

Προϊόντα της επιχείρησης

  1. Αμαρίνο
  2. Κατσικίσιο τυρί άλμης
  3. Αιγοπρόβειο τυρί άλμης
  4. Κατσικίσιο τυροζούλι
  5. Μυζήθρα
  6. Ανθότυρος ξηρός
  7. Ξινομυζήθρα Κρήτης Π.Ο.Π.
  8. Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π.
  9. Κεφαλοτύρι
  10. Κεφαλοτύρι καπνιστό
  11. Γραβιερίνο


Στοιχεία επικοινωνίας

Μανουκαράκης Group Enterprise
Καλογέρου Δ. Συβριτου Αμάρι 74100 – Νομός Ρεθύμνης
Τηλ: 2833022240,6932646904
Email: [email protected]
Site: www.amarisa.gr