Ariston Hellas: Μεταμορφώνει το πιο απλό πιάτο σε gourmet!

5 Οκτωβρίου 2018

Πρωτότυποι συνδυασμοί αρωμάτων απογειώνουν το ελαιόλαδο της Ariston Hellas και δημιουργούν νέες γαστριμαργικές εμπειρίες.

Μια αλλιώτικη πορεία από τη συνηθισμένη ακολούθησε η οικογενειακή επιχείρηση Ariston, που ξεκίνησε το 1997 εξάγοντας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τους ελαιώνες της στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας, στο Κονέκτικατ της Αμερικής. Τα αδέρφια Αναστάσιος και Άγγελος Δούκας, τόλμησαν, πέτυχαν και δημιούργησαν την Ariston Specialties στην Αμερική. Καθώς η ζήτηση αυξανόταν, η οικογένεια αποφάσισε να ιδρύσει το 2009 την εταιρία Ariston Hellas στην Ελλάδα, ώστε να μπορεί να τυποποιεί και να συσκευάζει τα προϊόντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της αμερικάνικης αγοράς. Πρόσθεσαν στο ελαιόλαδο που είναι το βασικό προϊόν της επιχείρησης και μια σειρά άλλων τοπικών προϊόντων από τη Μεσσηνία, όπως πετιμέζι, μέλι, σταφίδα και μαρμελάδες, αυξάνοντας έτσι τα προϊόντα και την παρουσία της στην αγορά.

Μπορεί ο κύριος όγκος των προϊόντων να κατευθύνεται στην αγορά της Αμερικής, αλλά ο στόχος πλέον είναι να κατακτηθεί και η ελληνική αγορά. Σήμερα, η εταιρεία τοποθετεί σιγά –σιγά τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά με σημαντική θέση στη γκάμα της Ariston Hellas να κατέχουν τα καινοτόμα αρωματικά ελαιόλαδα. Πρόκειται για 12 διαφορετικά είδη με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στο οποίο έχουν προστεθεί αρώματα και αιθέρια έλαια – lime, wasabi, σοκολάτα, τσίλι, σκόρδο, δεντρολίβανο, φρέσκια ρίγανη, σανγκουίνι, pizza και πολλά ακόμα. Επιπλέον, η επιχείρηση εμφιαλώνει και παλαιωμένα βαλσαμικά ξίδια που παράγονται με δική της παραγγελία στη Modena, από ποικιλίες lambrusco, sangiovese και trebbiano ενώ εκτός από τα απλά βαλσαμικά, υπάρχουν και εκείνα που έχουν «ζυμωθεί» με φυσικούς χυμούς όπως με φυσικό χυμό raspberry ή με δαμάσκηνο.
Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας «η ελληνική αγορά χρειάζεται να γνωρίσει τα προϊόντα της». Κι αυτό, στην Ariston Hellas πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει μέσα από την συνεχή παρουσία σε εκθέσεις και δειγματισμό προϊόντων, όπου ο καταναλωτής θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιες γεύσεις διαφορετικές, αλλά και τις παραδοσιακές του τόπου μας, τις οποίες κανείς δεν συναντά εύκολα.
Τα προϊόντα της εταιρείας (έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, αρωματικά ελαιόλαδα, πετιμέζι, μέλι, σταφίδα, μαρμελάδες, βαλσαμικά ξίδια µε ιδιαίτερες γεύσεις, παραδοσιακά σαπούνια) μπορεί κανείς να τα βρει σε συσκευασίες που ξεκινούν από τα 250 ml για το λάδι και φτάνουν μέχρι και τα 5 λίτρα, ενώ περίπου ανάλογες είναι οι συσκευασίες και στα υπόλοιπα προϊόντα.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ariston Hellas
Αγγελος Δούκας – Παναγιώτης Δούκας Ο.Ε.
Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας
Τηλ. 2763022322
Email: [email protected]
Site: www.ariston-oliveoil.gr