Η Φάρμα Μπράλου ταξιδεύει στην Τήνο

25 Σεπτεμβρίου 2018

Για τους καλοκαιρινούς μήνες το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου μετακόμισε στην Τήνο, δίπλα στο νέο λιμάνι.

Στο νησί της Τήνου μεταφέρεται για το καλοκαίρι το Εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου, σε έναν υπέροχο χώρο, μπροστά στην παραλία και δίπλα στο νέο λιμάνι του νησιού. Το εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου άνοιξε στις 15 Ιουνίου, με την ομάδα της κουζίνας του Κολωνακίου, να «ακονίζει» τα μαχαίρια της πλέον με θέα το Αιγαίο.
Το εστιατόριο πρόκειται να ενισχύσει το συνεχώς ανερχόμενο γαστρονομικό προφίλ του νησιού και η μαγειρική ομάδα του εστιατορίου με επικεφαλής τον Μιχάλη Νουρλόγλου και chefs de cuisine τους Παναγιώτη Ζώκο και Αγαπητό Τσακαλάκη, έφτιαξαν ένα μενού χρωματιστό, καλοκαιρινό, κρεοφαγικό κι ανάλαφρο. Όπως είναι φυσικό η Φάρμα Μπράλου δεν άλλαξε φιλοσοφία στο μενού της, απλώς πρόσθεσε κάποια πιάτα ημέρας-κυρίως κατσαρόλας- με θαλασσινά και ψαρικά, τα οποία τους προμηθεύουν οι ντόπιοι αλιείς.

ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΟΥ
Στο νησί της Τήνου μεταφέρεται για το καλοκαίρι το Εστιατόριο της Φάρμας Μπράλου, σε έναν υπέροχο χώρο, μπροστά στην παραλία και δίπλα στο νέο λιμάνι του νησιού.

Το μενού του νέου εστιατορίου περιλαμβάνει καλοκαιρινές γεύσεις όπως σφουγγάτο με αυγά της Φάρμας και σύγκλινο Τήνου, μπρουσκέτες με Γαύρο μαρινάτο, λαχανοντολμάδες με καραβίδες ή αστακό, κόκκινη μαρμελάδα ντομάτας, σούπα γκασπάτσο με πράσινο λάδι βασιλικού, σαλάτα με χρωματιστά κόκκινα, πορτοκαλί και κίτρινα ντοματίνια με μους φέτας, φάβα με αυγοτάραχο, μαριναρισμένη ντομάτα και κάππαρη, ανθούς κολοκυθιού με σάλτσα γιαουρτιού με δυόσμο, ριζότο με άγρια ρόκα, λεμόνι και αγκινάρες Τήνου στο λάδι. Φυσικά, εκτός από χρώμα και αρώματα τα πρώτα πιάτα και ορεκτικά του μενού προσφέρουν ένα πολύ νόστιμο ρυθμικό ξεκίνημα για το κρέας που θα ακολουθήσει. Στο εστιατόριο της Τήνου στην κεντρική σκηνή υπάρχει φυσικά το «Butcher’s corner», η βιτρίνα με τα κρεατικά πολλών ημερών σίτευσις. Ο πελάτης επιλέγει το κρέας και την κοπή που θέλει και οι σεφ του εστιατορίου φροντίζουν για το κατάλληλο ψήσιμο του κομματιού.
Τέλος η λίστα κρασιού του εστιατορίου περιλαμβάνει περίπου 15 ετικέτες, κάποια από του τηνιακούς αμπελώνες, ενώ σερβίρονται και μπίρες μόνο σε βαρέλι.

ΜΕΝΟΥ ΦΑΡΜΑ ΜΠΡΑΛΟΥ ΤΗΝΟΣ
Τα πιάτα του νέου εστιατορίου περιλαμβάνουν καλοκαιρινές γεύσεις,χρώματα και αρώματα που προσφέρουν ένα νόστιμο ρυθμικό ξεκίνημα για το κρέας που θα ακολουθήσει

Αξίζει να σημειώεί πως η Φάρμα Μπράλου, μεγαλώνει, εξελίσσεται κι αναπτύσσεται και σε άλλες περιοχές. Στις Σπέτσες, ο σεφ του εμβληματικού «Poseidonion Grand Hotel» Σταμάτης Μαρμαρινός σερβίρει αποκλειστικά κρέατα της φάρμας, ενώ σφάγια εκτροφής Μπράλου φτάνουν και στην Ρόδο στο εστιατόριο «Κτήμα Λίνδος». Το χειμώνα μάλιστα πρόκειται να λειτουργήσουν δυο ακόμα σημεία «Φάρμα Μπράλου», ένα νέο εστιατόριο στην Κηφισιά και ένα κρεοπωλείο στη Φιλοθέη, όπου θα σερβίρεται και ζεστό φαγητό μαγειρεμένο με τα προϊόντα τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Φάρμα Μπράλου,
Λ. Σταυρού – Κιονίων, Τήνος
Καθημερινά 13:30 – 00:00
Τ/22830-26559