Έρχεται το 1ο Festival Σοκολάτας

21 Σεπτεμβρίου 2018

Tο 1ο Festival σοκολάτας διοργανώνει η σχολή Grand Foyer στις 28-29 Σεπτεμβρίου στην Πανόρμου

Το πιο γλυκό διήμερο έρχεται στην Πανόρμου και μας χαρίζει μοναδικές γευστικές απολαύσεις. Η σχολή Grand Foyer ανοίγει τις πύλες της στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου με το 1ο Festival σοκολάτας που θα πραγματοποιηθεί στο 7ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, Πανόρμου 59, με πολλές εκπλήξεις και άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές και τα προϊόντα που την κάνουν τόσο αγαπητή σε όλες τις ηλικίες!
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει έκθεση με συντριβάνια που θα ρέει λαχταριστή σοκολάτα και κακάο και live επίδειξη για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από τους pastry chef της σχολής Grand Foyer με την συνδρομή αποφοίτων της σχολής από τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας. Βέβαια θα απολαύσουμε και θα γευτούμε υπέροχες δημιουργίες από σοκολάτα από τους αποφοίτους καθώς και τους καταξιωμένους καθηγητές της σχολής Grand Foyer.
Επίσης, θα μάθουμε μέσα από ένα όμορφο οπτικοποιημένο ταξίδι την χρησιμότητα και πολλές χρηστικές πληροφορίες για την σοκολάτα και το κακάο.
Ξεχωριστή νότα στο festival δίνει ο διαγωνισμός με γλυκά με βάση την σοκολάτα όπου η συμμετοχή είναι ελεύθερη! Μεγάλο δώρο του διαγωνισμού είναι μια ολική υποτροφία αξίας 3,000€ στην ειδικότητα της ζαχαροπλαστικής.
«Το όραμα μας είναι το Φεστιβαλ Σοκολάτας να καθιεριωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο έτσι ώστε να αποτελέσει θεσμό για την χώρα μας στον τομέα του Τουρισμού και της Γαστρονομίας με συνέπεια, υπευθυνότητα και αγάπη για το κοινωνικό σύνολο» δήλωσε ο Γιώργος Μπίσδας, Γενικός Διευθυντής της σχολής Grand Foyer.